ye-logo.v1.2

Футзал. «Сокіл» у Покровському зіграв 11 матч в «Екстра-лізі»

Спорт 1901
У першому колі Хмельницькому Сокіл також поступився Титану-Зорі. І теж з рахунком 3:5
У першому колі Хмельницькому Сокіл також поступився Титану-Зорі. І теж з рахунком 3:5. Фото: з архіву

Тепер після трьох матчів на виїзді, команда гратиме в Хмельницькому.

За календарем, хмельницький «Сокіл» останні свої три матчі проводив в інших містах, а не вдома. Вигравши в «Юні-Ламану» 6:4, зігравши з «Продексімом» 2:2, хмельничани сподівалмся й на очки на Дніпропетровщині, де в Покровському грали проти «Титана-Зорі».

Початок матчу для гостей видався доволі потужним. Вже на 5 хвилині Подлюк вийшов віч-на-віч, Васильченко відбив, але прямо на Артура і той вже добив у порожні ворота «Тита-Зорі». Подвоїти успіх «Сокола» міг і Мартинюк, але м’яч після удару Дмитра влучив у стійку. Утім, на 14 хвилині хмельничани все таки забили вдруге. Руслан Шеремета поборовся за м’яч, «видряпав» його та віддав пас на Андрія Хамдамова, який в один дотик переправив його в сітку воріт покровців. 

Після перерви на 22 хвилині Хамдамов забив на свій рахунок ще й гольову передачу, після якою Олександр Педяш вразив ворота господарів і рахунок став 0:3. Здавалося, що «Сокіл» таки здобуде перемогу. Але… господарям не лише вдалося зрівняти рахунок протягом 8 хвилин, а й повести в ньому, коли на 36 хвилині відзначився Анатолій Мілінький. «Сокіл» одразу пішов з п’ятим польовим гравцем. І на 38 хвилині господарі зловили хмельничан на помилці та забили ще один гол – у порожні ворота. Як підсумок – рахунок 5:3 на користь «Титан-Зорі».

Свій наступний матч «Сокіл» зіграє вже в Хмельницькому. 18 грудня команда прийматиме харківський «Локомотив».

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую