ye-logo.v1.2

Хмельницькі професійні спортсмени наступного року отримуватимуть майже втричі більше добових

Спорт 2037

Із бюджету 2017 року на харчування професійних спортсменів виділять 7,2 мільйона гривень.

У наступному році значно зростуть видатки на спорт і розвиток молодіжної політики. Про це повідомив міський голова Хмельницького Олександр Симчишин під час презентації бюджету міста на 2017 рік. Зокрема, лише на харчування спортсменів та тренерів виділять 7,2 мільйонів гривень, а це на 3,5 мільйони більше, ніж у минулому році.

“По спорту й молодіжній політиці видатки зростають дуже суттєво. Якщо порівняти 2015 і 2017 роки, то майже в два рази. Майже в три рази більше передбачаємо витратити на навчально-тренувальні збори для спортсменів. До цього року професійні спортсмени отримували на добу 50 гривень за навчальні тренування. Ми збільшуємо до 133 гривень. Це дозволить підтримувати наших професійників з волейболу, футболу, регбі, футзалу і гандболу”, - зазначає міський голова.

За словами начальника фінансового управління міськради Сергія Ямчука, у наступному році запланували будівництво 2-х міні-футбольних полів на вулиці Спортивній за 3,5 мільйона гривень. Також, мають завершити облаштування міні-футбольного поля із штучним покриттям ДЮСША №2 на вулиці Тернопільській – 1.5 мільйона гривень. Більше пів мільйона гривень витратять на капітальний ремонт спорткомплексу на вулиці Спортивній.  

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую