ye-logo.v1.2

Дунаївчани зазнали третьої поразки в сезоні

Спорт 2141
Після третьої поспіль поразки, гравцям «Верест-Інапіка»  є над чим замислитись.
Після третьої поспіль поразки, гравцям «Верест-Інапіка» є над чим замислитись. . Фото: автора

Цього разу від… хмельницького «Спортлідера+»

12 грудня в Дунаївцях відбувся історичний матч. По-перше, ще ніколи в чемпіонаті України з міні-футболу серед команд другої ліги не грали одразу ж дві команди з Хмельниччини. По-друге, місцевий «Верест-Інапік» вперше зустрівся із хмельницьким «Спортлідером+». Ну, і по-третє, клуб із обласного центру здобув свою першу перемогу у всеукраїнських змаганнях. Попри те, що матч розпочався з масованих атак гостей, першими рахунок у грі відкрили саме гравці «Верест-Інапіка», після того, як вони на 2 хвилині першого тайму вдало розіграли штрафний, а м’яч зрикошетив та влетів у «дев’ятку» воріт гостей. Але вже через три хвилини «Спортлідер+» відповів результативним ударом Дмитра Михайленка. Після ще кількох небезпечних атак, хмельничани відійшли до власних воріт та почали грати від захисту, і на 13 хвилині поєдинку змогли провести швидку контратаку, яка завершилася голом у виконанні Артема Гласа. Наприкінці ж першого тайму гості забили й третій гол. Цього разу його автором став Віталій Атаманюк.
Параолімпійський чемпіон, який минулого сезону захищав честь нинішнього першолігового «Поділля» Володимир Антонюк, після пасу Михайленка, забив четвертий гол у ворота «Вереста-Інапіка» в другому таймі. А згодом успіх «Спортлідера+» «підтримали» й Олександр Атласюк. Здавалося, що за рахунку 1:5 дунаївчани вже нічого не зможуть зробити, але… Гравці «Верест-Інапіка» кинулися вперед та відграли два м’ячі, хоча між ними пропустили іще один гол від Ігоря Монастирського. І хто знає, можливо, забили б дунаївчани одразу і четвертий гол у ворота хмельничан, якби не голкіпер гостей Дмитро Матусов, який на 16 хвилині другого тайму врятував свій клуб ціною порушення правил. За що справедливо отримав від рефері «гірчичник». Прикрасою протистояння стала кінцівка матчу, коли господарі все-таки змогли забити четвертий гол у ворота гостей (знову не обійшлося без
рикошету), а згодом Монастирський та
Атласюк поставили крапку в матчі – 4:8.
Отже, «Спортлідер+», завдяки перемозі в Дунаївцях, має після двох матчів 4 очки. «Верест-Інапік», зігравши три поєдинки, поки що не набрав жодного балу. 18 грудня, коли відбудуться матчі 4 туру, дунаївчани відпочиватимуть. А хмельничани вперше зіграють перед власними вболівальниками. На СК «Конфермат» «Спортлідер+» прийматиме ФК «Товтри» з Тернопільської області. Початок матчу о 16.00. Грали у міні-футбол і в першій вітчизняній лізі. Хмельницьке «Поділля-УМВС» свій матч провело в Ковелі проти «Бурану-Негабариту». На Волинь через травму не поїхав капітан подолян Вадим Рефель. Залишився вдома й Ігор Глушок, який захворів. А ось Олексій Колесников та Микола Сохорук, в яких теж підскочила температура, все-таки дали бій «буранівцям», чим допомогли своїй команді здобути виїзну перемогу. “Поділля-УМВС” в Ковелі забило 5 голів у ворота суперника (двічі відзначився Сергій Чайковський, ще по голу забили Сергій Сяньков, Микола Сохорук та Олексій Колесников) та перемогло з рахунком 5:2. Хмельничани повернули собі друге місце в турнірній таблиці. Наступну гру «Поділля-УМВС» знову проведе на виїзді. 18 грудня хмельничани гратимуть в Житомирі проти «Контингента», який ще минулого сезону виступав у вищій лізі.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую