ye-logo.v1.2

Любительский турнір з міні-футболу: екс-професіонали, брат олімпійського призера та Раково – чемпіон (ФОТО+ВІДЕО)

Спорт 3729
Команда Артема Романюка (у салатовому) посіла друге місце. А екс-гравця Поділля та Агробізнесу визнали кращим гравцем турніру
Команда Артема Романюка (у салатовому) посіла друге місце. А екс-гравця Поділля та Агробізнесу визнали кращим гравцем турніру. Фото: автора

У Хмельницькому провели змагання серед аматорів, на яких «засвітилися» чимало відомих у певних колах людей.

Що може бути спільного, між телеведучим «Ранку на Поділлі» Андрієм Люховцем та, до прикладу, з братом бронзового призера Олімпіади-2016 Олексієм Янчуком? Виявляється, футбол! Андрій та Олексій, як і чимало інших хмельничан, взяли участь у турнірі з міні-футболу серед любителів, матчі якого пройшли на спортмайданчиках НВК №10.

«Подібний турнір ми проводили взимку, - каже один із організаторів змагань Тарас Ляпун. – Тоді участь у ньому взяли вісім команд. Цього ж разу участь у ньому взяли вдвічі більше учасників. Сформували чотири групи і по 2 кращі команди вийшли до дивізіону «Gold», а інші зіграли в «Silver». Ці матчі відбувалися за олімпійською системою, тобто, команда, яка програла, припиняла подальшу боротьбу».

На турнірі було чимало цікавих матчів.

Звісно, деяких учасників турніру назвати просто любителями доволі важко. Адже вони свого часу пограли навіть за професійні футбольні клуби. До прикладу, Вадим Безвещук та Віктор Заєць – екс-гравці «Поділля», Денис Жаріков грав за футзальний «Спортлідер-2», а Артем Романюк ще до недавнього був гравцем волочиського футбольного клубу «Агробізнес». Але поки його команда готувалася до весняної першості чемпіонату України серед аматорів, Артем заліковував травму, а тому пропустив підготовку і поки що не буде виступати на високому рівні.

Олексій Янчук (у білому) - брат Дмитра Янчука, веслувальника, який на Олімпіаді в Ріо став срібним призером.

Андрій Люховець (праворуч) - по буднях - на екрані, у вихідні - на футболі.

Та футбол, як відомо, гра командна. І перемагає не завжди той клуб, в складі якого є «зіркові» імена, а злагоджений колектив. Саме так сталося у головному фіналі. Команда «Белфаст», за яку виступали Артем Романюк та Денис Жаріков, поступилася хлопцям з «Раково-Сіті». Щоправда, основний час матчу завершився внічию 1:1, і долю переможця вирішили в серії пенальті. Отож, «Раково-Сіті» - чемпіон.

Віктор Заєць (у салатовому) свого часу грав за хмельнциьке "Поділля" в другій лізі.

Ну, а в дивізіоні «Silver» також визначили переможця. Ним стала команда «Arty-sport», яка в фіналі здолала «Буревісник».

Визначили й персональні нагороди. Так кращим гравцем став Артем Романюк з «Белфасту», а кращим бомбардиром Андрій Дашкевич з «Раково-Сіті». Кращим воротарем визнали Ігоря Сікору з «Arty-sport».

Денис Жаріков (у салатовому) - екс-гравець футзального "Спортлідера-2".

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую