ye-logo.v1.2

Регбі-7. Хмельницька команда вдало стартувала в новому сезоні

Спорт 1980
Попереду на хмельничан очікують ще два тури з регбі-7 - в Львові та Одесі
Попереду на хмельничан очікують ще два тури з регбі-7 - в Львові та Одесі. Фото: з архіву

Відбувся перший тур чемпіонату України з регбі-7 серед команд Суперліги.

Стартові поєдинки першості пройшли в Києві. Хмельницька команда «Еволюшн Севенс», яка в минулому сезоні стала срібним призером чемпіонату, змогла дійти до фіналу в першому турі. Щоправда, вирішальний матч хмельничани програли діючим чемпіонам з Харкова. Утім, «Олімп» переміг з мінімальним рахунком 5:0 (це одна занесена спроба).

«Думаю, нам просто не вистачило ігрової практики, - каже наставник хмельничан Олександр Мігунов. – Якщо минулого року ми взяли участь у передсезонному турнірі, в якому перемогли, то в цьому нас вже не запрошували. А поїхати на якийсь закордонний турнір не дозволило фінансове становище. Але головне, що завдання мінімум на перший тур виконали – посіли друге місце. У наступних турах спробуємо переграти «Олімп» і виконати завдання максимум – стати чемпіонами».

Наступні два тури пройдуть у Львові (6 травня) та Одесі (20 травня). За підсумками трьох турів і визначать чемпіона України.

А вже цієї неділі, 30 квітня, розпочнеться чемпіонат України з регбі-15. Хмельницьке «Поділля» стартуватиме домашнім поєдинок проти рівненського «Вереса».
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую