ye-logo.v1.2

Регбі. «Поділля» - «Верес»: новий сезон, дощ та танці на полі (ФОТО+ВІДЕО)

Спорт 3124

Розпочалася першість України з регбі-15 у найвищому дивізіоні країни.

Свій перший матч бронзовий призер минулого року – хмельницький регбійний клуб «Поділля», проводив у рідних стінах. У гості до хмельничан завітав народний клуб «Верес» із Рівного. Звісно, суперник не найсильніший. Але у першому матчі сезону могло статися що завгодно.

Ще до початку матчу в Хмельницькому падав дощ. Та за декілька хвилин до гри і майже до кінця майже і не крапало з неба. Але через прохолодну погоду ажіотажу цей матч не викликав. А ті глядачі, які завітали на СК «Поділля» пішли зі стадіону в піднесеному настрої.

Перед матчем сталася приємна подія. Двоє гравців РК «Поділля» - Олександр Паляниця та Вадим Сівак отримали посвідчення майстрів спорту України. Ну, а після вручення, власне, і відбулося відкриття сезону.

Олександр Паляниця (ліворуч) та Вадим Сівак - майстри спорту України.

Початок матчу "Поділля" - "Верес" був доволі напруженим.

Дещо несподівано рахунок у грі відкрили гості. На 5 хвилині матчу «Верес» отримав нагоду пробити штрафний удар майже з центру поля. Удар і… рахунок став 0:3. Але не надовго. Далі було все по-іншому.

Хмельничани доволі швидко нагадали усім, що є діючими бронзовими призерами, занісши першу спробу в матчі. А до кінця першого тайму перевага «Поділля» стала суттєвішою – 19:3.

Гравці "Поділля" були швидшими за своїх суперників.

Розіграші ауту частіше були за "Поділлям".

Андрій Шокура в грі проти "Вереса".

Після перерви перевага господарів поля стала відчутнішою. Складалося враження, що далася взнаки не лише майстерність гравців «Поділля», а й краща фізична підготовка хмельничан. Вони заносили спробу за спробою, здобуваючи чергові очки. Грали в своє задоволення. Про це може свідчить епізод після однієї вдалої спроби Олександра Паляниці. Новоспечений майстер спорту не лише заробив чергові 5 очок у матчі для «Поділля», а й станцював на зеленому газоні хмельницького стадіону.

У другому таймі переваг "Поділля" стала дуже відчутною.

Регбісти "Вереса" іноді виглядали розгубленими.

"Поділля" впевнено здолало "Верес".

Фінальний свисток у матчі зафіксував переконливу перемогу РК «Поділля» з рахунком 59:6.

Свій наступний домашній матч «Поділля» зіграє на початку червня.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую