ye-logo.v1.2

Футбол. «Поділля» в U-19 майже втратило шанси на боротьбу за нагороди

Спорт 1709
У першому колі Поділля також програло Спарті-Буковині. Але з рахунком 2:3
У першому колі Поділля також програло Спарті-Буковині. Але з рахунком 2:3. Фото: з архіву

В першій лізі чемпіонату України з футболу серед гравців, віком до 19 років, відбулися матчі 12 туру.

Хмельницьке «Поділля» свій поєдинок проводило в Чернівцях проти «Спарти-Буковини». Цей матч мав принциповий характер, оскільки обидві команди ще мають шанси на вихід до наступного етапу першості, до якого проходять перші три команди групи 2, в якій виступають ці клуби.

«Нам потрібна була лише перемога, - каже наставник хмельничан Олександр Ірклієнко. – І ми були близькими до неї. На 60 хвилині матчі Артем Макарченко забив у ворота господарів. На жаль, хлопці не втримали переможний рахунок. Наприкінці матчу допустили дві просто жахливі помилки в захисті, які призвели до голів у наші ворота. Звісно, що засмучені, адже програли 1:2 і тепер шансів потрапити до плей-офф дуже мало».

«Поділля» після 12 туру опинилося на 5 місці з 17 очками. Попереду ФК «Львів», в якого 30 очок, та одразу три клуби з 22 балами – «Мункач», «Тепловик» та «Спарта-Буковина». Попереду залишилися лише два тури. Свій наступний матч «Поділля» зіграє в Хмельницькому з івано-франківським «Тепловиком» 17 травня, а потім 24 травня в Рівному проти «Вереса».

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую