ye-logo.v1.2

Тренер «Поділля» розповів про матчі з чернівецькою «Буковиною»

Спорт 2527
Хмельницьке Поділля завершує підготовку до нового сезону
Хмельницьке Поділля завершує підготовку до нового сезону. Фото: з архіву

Попереду на команду очікує ще одна товариська гра.

«Поділля» продовжує підготовку до нового чемпіонату України з футболу в другій лізі. І черговим спаринг-партнером хмельничан стала «Буковина», яка ще минулого сезону грала в першому дивізіоні.

«Все таки відчувається, що команда грала в першій лізі, - каже виконуючий обов’язки головного тренера «Поділля» Аркадій Баталов. – Так, у «Буковини» є певні свої проблеми, але на відсотків 80 вони зберегли склад. Наші ж хлопці втомилися від навантажень, а тому «Буковина» переграла нас в першому матчі з рахунком 4:1. Єдиний гол забив Артем Макарченко. Могли ще забити, але… У поразці нічого страшного не бачу. Це нормальне явище, адже гравці завершують збори і їм потрібно трохи перепочити. У другому ж матчі ми виграли 2:0 – забивали Джурко та Худік. Вже завтра, 5 липня, зіграємо ще один матч у Красилові проти «Случа». Не планували цей спаринг, але я вирішив все таки його провести замість тренування. Нехай хлопці побігають».

«Поділля» поповнилося ще одним новачком – 19-річним захисником Артемом Бельчичем, який виступав в юнацьких командах «Іллічівця» і донецького «Олімпіка». Був у заявці на два матчі й в складі білоцерківського «Арсеналу-Київщини». Щоправда, вже встиг зазнати пошкодження. Але, за словами Аркадія Юрійовича, до матчу на Кубок України 9 липня проти вінницької «Ниви-В» має відновитися. «Відновлюється і Алішер Якубов, він вже трохи зіграв у Чернівцях, - продовжує Аркадій Баталов. – Рвуться у бій і Музичук, і Ліповуз, і Гресь, і Колесников. Та поки ще рано говорити про те, хто зможе вийти на поле СК «Поділля» 9 липня».

Нагадаємо, 9 липня в хмельницькому о 18.00 «Поділля» зіграє мат попереднього раунду Кубка України з вінницькою «Нивою-В». А вже 15 липня у Вінниці проведе матч першого туру нової першості в другій лізі.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую