ye-logo.v1.2

Хмельничан запрошують до аеропорту на автомобільний фестиваль

Спорт 4809
Змагання обіцяють бути видовищними
Змагання обіцяють бути видовищними. Фото: pinterest.de

За містом проведуть автомобільні змагання.

На початку серпня у Хмельницькому відбудеться драйвове шоу – змагання зі швидкісного спринт слалому і «Drag Racing». Організатори пояснили, що гонки «Drag Racing» – це парний заїзд на прискорення, і реєстрація на них ще відкрита. Для цього потрібно бути повнолітнім, мати посвідчення водія, свою автівку, свідоцтво про її реєстрацію і страховий поліс.

Вже вчетверте такі гонки організовує громадська організація «Хмельницький автолюбительський клуб» (далі – «ХАЛК»). А роблять це задля того, щоб популяризувати автомобільний спорт серед автолюбителів і щоб привернути увагу молоді до технічних видів спорту.

Відтак, упродовж двох днів відбудуться два види змагань, і найяскравішим, зі слів організаторів, має стати швидкісний спринт.

«Одразу роблю наголос на тому, що траса розроблялась як швидкісна, і вона не схожа на ті, які були до цього. Довжина кільця – приблизно 2’400 метрів», – зазначив голова «ХАЛК» Володимир Огойко.

Попередня схема траси. Фото: з офіційної сторінки заходу у «facebook»

На автошоу хмельничан чекають у вихідні 5-6 серпня з 10:00 години. Вартість вхідного квитка для глядачів – 30 гривень. Місце зустрічі – аеропорт.

А для тих, хто хоче стати учасником заїзду, потрібно написати організаторам у «Facebook», або зареєструватися безпосередньо у день змагань за місцем їх проведення.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую