ye-logo.v1.2

Візочники, велосипедисти і бігуни змагатимуться в комбінованій естафеті на хмельницькій набережній

Спорт 1776
Участь у естафеті візьмуть велосипедисти
Участь у естафеті візьмуть велосипедисти. Фото: з архіву

Активісти шукають волонтерів, які допоможуть у проведенні естафети.

У суботу, 15 липня, у Хмельницькому активісти ГО “Критична маса” та “Світ без бар'єрів” організовують комбіновану естафету. На хмельницькій набережній змагатимуться разом велосипедисти, бігуни і візочники. Загалом участь в естафеті візьме 30 осіб.

“Хочемо показати, що велодоріжку можуть використовувати не тільки велосипедисти, а й люди обмеженими можливостями, на візочках. Вони теж можуть без перешкод там пересуватися. Тому виникла ідея зробити таку естафету, яка пройде у три етапи. Залучили також бігунів. Велосипедист буде проїжджати свій відрізок — 1400 метрів, потім передасть естафету бігунові, а він людині на візку”, - розповідає голова ГО “Критична маса “Сергій Петрович.

За його словами, не будуть нікому давати 1, 2 чи 3 місця. У цій естафеті головне участь. Пан Сергій каже, що шукають волонтерів, які б допомагали у проведенні змагань.

“У Хмельницькому волонтерський рух не дуже розвинений, тому дуже цінно, якщо людина приходить і безкоштовно може надати якусь послугу, тим більше, організовуємо соціальний проект. Тому будемо раді усім, хто прийде допомогти. Вік від 15-16 років”, - додає велоактивіст.

Волонтери вказуватимуть напрям руху велосипедиста, повороти, попереджатимуть хмельничан про те, що проходять. Можливо, комусь із учасників піднесуть воду чи щось інше. 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую