ye-logo.v1.2

Кубок області з футболу: за трофей позмагаються 11 клубів

Спорт 2687
Минулого року фінал Кубка області з футболу провели на СК Поділля. Цього року ще не визначили місце проведення заключного матчу
Минулого року фінал Кубка області з футболу провели на СК Поділля. Цього року ще не визначили місце проведення заключного матчу. Фото: з архіву

Попередній етап стартує 22-23 липня.

Обласна федерація футболу провела жеребкування Кубка області-2017. Участь у змаганнях візьмуть 6 команд першої ліги та 5 клубів Прем’єр-ліги. Щоправда, команди вищого дивізіону розпочнуть свою ходу зі стадії чвертьфіналу.

А на попередньому етапі, матчі якого мають відбутися 22-23 липня, зійдуться першолігові колективи. «Камчатка» в Теліжинцях Ізяславського району прийме «Перлину-Поділля» з Білогір’я, «Олімп-Краяни» в Деражні зіграють із ярмолинецькою «Евеліною», а «Громада» зі станції Дунаївці вдома прийматиме чорноострівський «Промінь». Попередній етап складається з однієї гри і у випадки нічийного результату чвертьфіналіст визначається у серії 11-метрових ударів. Далі ж переможця визначатимуть за підсумками двох матчів.

Володар Кубка області-2016 старокостянтинівський «Случ» в чвертьфіналі зіграє зі «Славутою». ФК «Дунаївці» гратимуть проти переможця пари «Камчатка» - «Перлина-Поділля». «Олімп-Краяни» чи «Евіліна» зіграють проти «Фортеці» з Камч’янця-Подільського, а красилівський «Случ» побореться за путівку до півфіналу з переможцем пари «Громада» - «Промінь». Матчі 1/4 фіналу пройдуть 29-30 липня та 5-6 серпня.

Ну, а фінал вже традиційно пройде 24 серпня. Щоправда, в якому саме місті поки що не вирішили.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую