ye-logo.v1.2

Тренер Марини Бех розповів про шанси хмельничанки на участь у чемпіонаті світу з легкої атлетики

Спорт 4209
Вадим Крушинський каже, що Марина Бех має непогані шанси, щоб отримати запрошення на чемпіонат світу
Вадим Крушинський каже, що Марина Бех має непогані шанси, щоб отримати запрошення на чемпіонат світу. Фото: european-athletics.org

Легкоатлетка є в так званому листі очікування для участі в головних змаганнях року.

Марина Бех, яка нещодавно стала бронзовою призеркою чемпіонат Європи серед молоді в секторі стрибків у довжину, має непогані шанси, щоб взяти участь у дорослому чемпіонаті світу. Утім, чи поїде вона до Лондону, де з 4 по 13 серпня пройде світова першість, стане остаточно відомо наступного тижня.

«Марина зараз посідає 21 місце в світовому рейтингу, - розповідає тренер спортсменки Вадим Крушинський. – Оскільки норматив для участі у чемпіонаті світу виконало не багато легкоатлеток, то міжнародна асоціація може запросити навіть тих, хто в цьому сезоні не стрибнув на 6,75 метрів. Всього на чемпіонаті світу в секторі стрибків у довжину мають змагатися 30 спортсменок. Враховуючи той факт, що до 23 липня майже ніде немає змагань, то не віриться, що Марину можуть «викинути» з «ТОП-30». Але вже наступного тижня будемо точно знати, чи їде вона в Лондон, чи ні».

Між іншим, після чемпіонату Європи, Марина Бех одразу ж вирушила на міжнародний турнір у Швейцарію. Там вона намагалася підкорити бажані 6,75 метрів. «З’їхалося чимало відомих легкоатлеток, які боролися за норматив на чемпіонат світу. Але погодні умови не дали змогу продемонструвати хороші результати, - продовжує Вадим Крушинський. – Марина посіла 4 місце і тепер тренується в Хмельницькому, очікуючи на рішення Міжнародної асоціації легкої атлетики».

Поки що ж відомо, що участь у чемпіонаті світу візьмуть 44 легкоатлети з України. Серед них є і Вікторія Ткачук з Нетішина, яка представляє Донецьку область.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую