ye-logo.v1.2

Легка атлетика. Хмельницька спортсменка отримала запрошення на чемпіонат світу

Спорт 3700
Вихованка Вадима Крушинського (праворуч) Марина Бех візьме участь у чемпіонаті світу з легкої атлетики
Вихованка Вадима Крушинського (праворуч) Марина Бех візьме участь у чемпіонаті світу з легкої атлетики. Фото: facebook.com/anatoliy.kolomoyets

Міжнародна асоціація легкої атлетики оприлюднила список спортсменів, які мають право виступити в Лондоні.

До спортсменів, які виконали норматив та інші умови відбору на чемпіонат світу, додалися і наступні спортсмени з листа очікування, відповідно до рейтингу IAAF (Міжнародної асоціації легкої атлетики).

Так, якщо до цього «путівку» до Лондона мали 44 українських легкоатлетів (серед них і нетішинка Вікторія Ткачук, яка виступає за Донецьку область), то тепер кількість українців зросла до 48-и. Серед тих, хто відібрався на чемпіонат світу, який пройде з 4 по 13 серпня, є й хмельничанка Марина Бех, яка змагатиметься в секторі стрибків у довжину.

Нагадаємо, Марина Бех не змогла виконати норматив на чемпіонат світу. Але, як розповідав сайту «Є» тренер спортсменки Вадим Крушинський, у неї були доволі високі шанси отримати виклик до Лондону. «Марина посідає 21 місце в світовому рейтингу, - пояснював Вадим Крушинський. – Всього на чемпіонаті світу в секторі стрибків у довжину мають змагатися 30 спортсменок». Оскільки ніхто не посунув Бех із «ТОП-30», то вона отримала право замгатися на чемпіонаті світу.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую