ye-logo.v1.2

Футбол. «Агробізнес» «трощить» суперника та повертає собі лідерство (ВІДЕО)

Спорт 2092

У другій футбольній лізі України завершилися всі матчі 14 туру.

Волочиський «Агробізнес», який через перемогу івано-франківського «Прикарпаття» над ФК «Львів», втратив перше місце на добу, повернув його. Сталося це після домашнього матчу в Волочиську проти «Арсенала-Київщини» з Білої Церкви, поєдинку, який сайт «Є» транслював у прямому ефірі.

Наставник «Агробізнес» Андрій Донець, не дивлячись на те, що гості – аутсайдер змагань, з перших хвилин матчу випустив бойовий склад своєї команди. І вже на початку поєдинку господарі могли відкрити рахунок після удару Віталія Груши. Але «канонірів» врятувала стійка. Утім, волочиській команди все одно вдалося забити швидкий гол. На 17 хвилині Андрій Скакун навісив у штрафний майданчик гостей, де Богдан Семенець результативно зіграв головою. Для Семенця цей гол став 10-м у чемпіонаті, і він продовжує очолювати бомбардирську таблицю в групі «А».

Під завісу першого тайму відзначився і сам Андрій Скакун. А ось у другому таймі «Агробізнесу» тривалий час не вдавалося вразити ворота суперника. Та глядачі стадіону «Юність» дочекалися на те, щоб побачити, як їхня команда забила ще двічі. Спочатку на 78 хвилині рахунок 3:0 зробив Віталій Груша, а на 84 хвилині крапку в матчі поставив Арсен Слотюк. Отож, впевнена перемога «Агробізнеса» з рахунком 4:0.

Нагадаємо, що в 14 турі перемогу здобув й інший клуб із Хмельниччини – «Поділля». Хмельничани вдома здолали стрийську «Скалу» з рахунком 1:0.

У наступному турі обидва представники нашої області гратимуть на виїзді. «Агробізнес» 7 жовтня зіграє у Львові проти ФК «Львів», «Поділля» 8 жовтня в Обухові проти «Арсеналу-Київщини».

Турнірне становище команд: 1. «Агробізнес» - 33 очки (12 матчів), 2. «Прикарпаття» - 31 (12), 3. «Нива» - 22 (12), 4. «Львів» - 16 (11), 5. «Нива-В» - 15 (12), 6. «Скала» - 13 (12), 7. «Буковина» - 11 (11), 8. «Полісся» - 10 (10), 9. «Поділля» - 8 (12), 10. «Арсенал-Київщина» - 0 (10).

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую