ye-logo.v1.2

Волейбол. «Новатор» - «Юридична академія»: коровай, три партії та перемога (ФОТО+ВІДЕО)

Спорт 6469

Хмельницька команда розпочала новий сезон у волейбольній Суперлізі.

Чемпіонат України з волейболу 2017-2018 років у найвищому вітчизняному дивізіоні стартував. І для хмельницького «Новатора» він розпочався з прогнозованої та переконливої перемоги над харківською «Юридичною академією». У першій грі стартового туру, яка відбулася 6 жовтня, хмельничани «поклали на лопатки» суперника у трьох партіях.

У міжсезоння «Новатор» залишили два провідних гравці – Дмитро Федоренко (перейшов до румунського клубу) та Юрій Паласюк (виступає за львівський «Барком-Кажани). Натомість поповнило одразу декілька волейболістів. І сьогодні всі вони офіційно дебютували за «Новатор». Це Дмитро Козловський, В’ячеслав Панкратенков, Ігор Вітюк, Тарас Олексюк, Богдан Татаренко.

Перед початок матчу команди отримали в подарунок коровай.

Утім, тренерський штаб хмельничан на чолі з Романом Ковальчуком вдався до певних експериментів із самого початку матчу. Адже в грі з «юристами» задіяли чимало гравців дублюючого складу з «Новатора-2-Прикордонника». А ліберо «дублерів» Борис Філіпенко провів поєдинок майже без замін. Зіграв іще один новачок – Владислав Павлюк, якому лише 17 років.

"Новатор" грав у червоній формі, "Юридична академія" - у блакитній.

Андрій Перепадя (№5) не раз виграв дуелі під сіткою.

Початок першої партії був за господарями. Їм легко вдалося повести в рахунку 5:0, а потім… гості «прокинулися». І навіть змогли повести рахунку 11:12. Перевага в один-два м’ячі «Юракадемії» тривала до майже кінцівки партії. Аж поки «Новатор» не зрівняв рахунок 19:19. Вже після цього хмельничани нагадали усім, хто господар майданчика та виграли партію 25:22.

Волейболісти "Юридичної академії" відчайдушно боролися за кожен бал у матчі.

У другій партії все було по-іншому. Рівний початок, який згодом переріс у суттєвий відрив господарів. За рахунку 17:11 волейболісти «Новатора», схоже, зарано повірили в успіх і дозволили харків’янам підібратися впритул – 18:17. Але не більше. Досвідчені Перепадя, Пакратенков і компанія зробили свою справу. «Новатор» знову виграв. Цього разу 25:21.

Часто удари гостей блокувати гравці "Новатора".

Роман Оліщук (№3) приніс не один бал до заліку "Новатора".

Третя партія стала заключною в матчі. Непоганий початок хмельничан змусив наставника «Юракадемії» Володимира Романцова вже у середині сету використати свій другий тайм-аут у партії, коли рахунок на табло був 14:9 на користь господарів. Та щось змінити у грі своїх підопічних не вдалося. Хмельничани продовжували збільшувати свою перевагу і швидко набрали 20 очок. В цілому, третя партія стала, мабуть, найлегшою для «Новатора», який виграв її з рахунком 25:18. А разом із нею і весь матч з рахунком 3:0.

Хмельничани попри рахунок на табло, намагалися витягнути кожен м’яч.

Вже 7 жовтня «Новатор» та «Юридична академія» зіграють свій другий матч у Хмельницькому. Він у ФОК «Новатор» розпочнеться об 11.00.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую