ye-logo.v1.2

Регбійний клуб «Поділля» переписав власну історію

Спорт 2094
Хмельницькі регбісти в 2017 році стали срібними призерами з регбі-15 та регбі-7
Хмельницькі регбісти в 2017 році стали срібними призерами з регбі-15 та регбі-7. Фото: з архіву

Відбувся фінал чемпіонату України з регбі-15.

Вирішальний поєдинок за золоті нагороди провели в Києві. У столиці України зустрілися багаторазовий чемпіон країни харківський «Олімп» та хмельницьке «Поділля». Хмельничани, до слова, вперше в своїй історії пробилися до фіналу.

«Олімп», який вже 10 років поспіль стає чемпіоном, є єдиним професійним регбійним клубом України. РК «Поділля» - аматорська команда. Та хмельничани вдалося неабияк попсувати нерви харків’янам. Вже на 5 хвилині вони, завдяки занесені спробі Олексія Лещенка, повели в рахунку. «Олімп» згодом відігрався та вдало пробив реалізацію. Та Олексій Лещенко незабаром заробив три очки завдяки влучному удару зі штрафного і рахунок став 8:7. Але втримати перемогу «Поділля» не змогло. «Олімп» виграв 34:8 і знову став чемпіоном. Хмельничани ж вперше в своїй історії стали срібними призерами.

«Для нашої команди завдання максимум на сезон було потрапляння до фіналу, - каже президент обласної федерації регбі Олег Плахотнюк. – І хлопці з ним впоралися. Крім того, у вирішальному матчі дали справжній бій «Олімпу».
Отож, регбійний сезон для «Поділля» завершився. Хмельничани у нинішньому році в усіх турнірах здобули срібні медалі. Окрім регбі-15, вони посіли другі місця в чемпіонаті та Кубку України з регбі-7.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую