ye-logo.v1.2

Футбол. Успіхи «Поділля» та «Агробізнесу» (ФОТО+ВІДЕО)

Спорт 3708
Ян Морговський став автором другого голу Поділля в ворота ФК Львів
Ян Морговський став автором другого голу Поділля в ворота ФК Львів. Фото: Вадима Василишина

У другій вітчизняній лізі відбулися матчі 16 туру.

Представники Хмельниччини в чемпіонаті України з футболу в другій лізі в групі «А» свої поєдинки проводили в рідних. Хмельницьке «Поділля» приймало ФК «Львів», а волочиський «Агробізнес» - тернопільську «Ниву».

У матчі, що проходив на СК «Поділля», фаворитом вважалися гості. Адже вони посідають 5 місце в турнірній таблиці, а хмельничани «йшли» дев’ятими. Та й у грі першого кола в Львові, «леви» перемогли з рахунком 4:0.

І в першому таймі перевагою володіли футболісти ФК «Львів». «Ми майже всією командою сиділи біля своїх воріт, - каже виконуючий обов’язки головного тренера «Поділля» Віталій Костишин. - Але ми молодці, що витерпіли цей навал гостей, хоча доводилося грати проти вітру».

Андрій Джурко, як завжди, був активним у складі "Поділля".

Рахунок у матчі відкрив Степан Рижук, який головою забив голу ворота ФК "Львів".

Все змінилося в другому таймі. Вже на 11 хвилині другої половини гри, хмельничани отримало право на кутовий. І після подачі Андрія Муляра, Степан Рижук головою переправив м’яч до сітки суперника. А через 15 хвилин рахунок на табло став 2:0. Цього разу ворота ФК «Львів» вразив Ян Морговський. У підсумку матч так і завершився. «Поділля» здобуло свою третю перемогу в сезоні та поліпшило турнірне становище.

Владислав Гресь знову вийшов на матч із капітанською пов’язкою.

Хмельничани могли здолати гостей і з більшим рахунком.

А у Волочиську пройшов центральний матч тур. Адже зустрілися команди, які посідали перше та третє місця. До того ж, гості – тернопільська «Нива» - єдина команда, яка вже вигравала в «Агробізнеса». Тому й не дивно, що команда з Волочиська прагнула реваншу.

Господарям поля доволі швидко вдалося відкрити рахунок. Вже на 4 хвилині у воротах «Ниви» «розписався» Богдан Семенець. Згодом волочиська команда створила ще декілька моментів, які не реалізувала. А в середині тайму матч призупинили через поведінку вболівальників тернопільського клубу. Утім, за пару хвилин гра продовжилася. І вже на 36 хвилині Богдан Семенець оформив дубль у грі. Та на 45 хвилині «Нива» «розмочила» рахунок – відзначився Олександр Апанчук. Але вже на 45+5 хвилині «Агробізнес» знову збільшив свою перевагу, коли відзначився Андрій Скакун.

Богдан Семенець (№16), забивши три голи, знову кращий бомбардир групи "А". На йог орахунку вже 13 голів.

Після перерви гра дещо заспокоїлася. Та сильнішими були знову футболісти команди з Волочиська. Крім цього, команді вдалося забити ще двічі. Спочатку Богдан Семенець оформив хет-трик у матчі, а згодом забив і Віталій Груша. У підсумку перемога «Агробізнеса» з рахунком 5:1.

Турнірне становище команд після 16 туру: 1. «Агробізнес» - 14 матчів (39 очок), 2. «Прикарпаття» - 14 (35), 3. «Нива» - 14 (23), 4. «Нива-В» - 14 (21), 5. «Львів» - 13 (16), 6. «Буковина» - 13 (14), 7. «Скала» - 14 (13), 8. «Поділля» - 14 (11), 9. «Полісся» - 12 (10), 10. «Арсенал-Київщина» - 12 (6).

У наступному турі обидва клуби з Хмельницької області гратимуть на виїзді. «Поділля» 21 жовтня зіграє проти тернопільської «Ниви», а «Агробізнес» у Чернівцях 22 жовтня зіграє з «Буковиною».

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую