ye-logo.v1.2

Футбол. «Поділля» - «Буковина»: четверта поспіль домашня та нереалізовані моменти (ФОТО+ВІДЕО)

Спорт 4364

Хмельничани вдома впевнено перемогли гостей з Чернівців.

Хмельницьке «Поділля» провело останній домашній матч у цьому році в другій лізі чемпіонату України з футболу. В гості до хмельничан завітала чернівецька «Буковина», яку очолює відомий в Хмельницькому фахівець Віктор Мглинець. Віктор Іванович свого часу був гравцем «Поділля» (у 1984 році), а в сезоні 2014-2015 років в якості головного тренера привів футзальний клуб «Спортлідер+» (нинішній «Сокіл») до срібних медалей чемпіонату України.

Перед матчем обидва клуби мали певні кадрові проблеми. За «Поділля» не змогли зіграти через дискваліфікацію Андрій Джурко та Олексій Колесников. За «Буковину» (з тих же причин) – Антон Батрак та Вадим Українець. Але, як після матчу заявив Віктор Мглинець, говорити про кадрові проблеми – це на користь жебраків.
«Поділля» останні три матчі поспіль вдома не лише вигравало, а й не пропускало. Тому було цікаво, чи зможе команда Віталія Костишина продовжити свою серію. І з перших хвилин матчу стало зрозуміло – хмельничани будуть «битися» до останнього.

Гравці "Буковини" (у жовто-чорній формі) заробили навіть  дві жовті картки за симуляцію.

Артем Макарченко, як завжди, був активним у складі "Поділля".

Вже на 2 хвилині, після подачі з кутового, хмельничани могли відкрити рахунок у матчі, але удар Сергія Швеця прийняв на себе захисник «Буковини». Але вже на 8 хвилині на СК «Поділля» більшість кричала: «Гол!». Господарі заробили право на штрафний удар в метрі-півтора від штрафного майданчика гостей, який бездоганно виконав Владислав Охрончук. «Я прийняв рішення, що проб’ю. Підійшов, вдарив і забив», - після гри заявив автор першого голу в ворота «Буковини».

"Поділля" - "Буковина": гол Охрончука і рахунок став 1:0.

На 25 хвилині подвоїти успіх господарів міг Швець, але його удар головою був не сильним, і Денис Чесановський впорався з ним. Щоб змінити хід гри наставник «Буковини» вже на29 хвилині матчу зробив першу заміну, випустивши Миколу Геника замість Олександра Карапки. Але ініціативою й надалі володіли господарі. І на 39 хвилині рахунок став 2:0. Голкіпер «Буковини» помилився з передачею і Кирило Бабак перехопив м’яч. Пробив не сильно, м’яч зачепив Чесановського, але все одно закотився у ворота. «Що тут коментувати. Помилка голкіпера, - після гри сказав нападник «Поділля». – Я його обікрав і забив». Та додав, що далі буде ще… Звісно, мав на увазі наступний матч.

Ультрас "Поділля", які сьогодні святкували 10 років створення своєї організації, отримали чудовий подарунок від команди - перемогу.

Після перерви гра дещо змінилися. Особливо на початку другого тайму. Гості пішли всіма силами вперед та притиснули «Поділля» біля власних воріт. Але без особливої небезпеки. «У нас була якась нервовість на початку другого тайму, побігли чомусь забивати ще, але потрібно було спочатку навести лад у власних воріт, - заявив Віталій Костишин, виконуючий головного тренера «Поділля». – Але хлопці повірили в себе, побігли вперед, і в нас трохи були проблеми».

Та особливих проблем «Буковина» все таки не створила. Натомість, могла пропустити ще. І пропустила. Щоправда, аж на 84 хвилині, коли Ян Морговський головю замкнув передачу Андрія Муляра. «Це гол команди, - після матчу сказав Ян. – Просто я опинився на тому місці. Може ми заслужили на нього».

Отож, «Поділля» перемогло «Буковину» 3:0. І це найбільша перемога хмельничан у цьому чемпіонату. Поки що вони передостанні з 14 очками. Але… Стільки ж балів у «Буковини» та «Скали», яка зіграє 29 жовтня. Цього ж дня пройдуть й інші матчі. Зокрема, ще один представник Хмельниччини – «Агробізнес», у Волочиську прийматиме житомирське «Полісся». Прямий ефір цього матчу дивіться на сайті «Є» о 13.00.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую