ye-logo.v1.2

Волейбол. «Новатор» ледь не залишився за «бортом» Кубка України

Спорт 2364
Матчі наступного етапу Кубка України з волейболу пройдуть в січні 2018 року
Матчі наступного етапу Кубка України з волейболу пройдуть в січні 2018 року. Фото: з архіву

Хмельничани створили самі собі проблеми, але в останній момент змогли здобути путівку до третього етапу.

Завершився другий раунд Кубка України з волейболу. У Хмельницькому чотири команди боролися за дві путівки до наступного етапу. І господарі майданчику – «Новатор», ледь не оступилися…

У першому ж матчі вони зіграли зі своїми дублерами з «Новатора-2-Прикордонник», в якому зазнали фіаско з рахунком 3:1. «Можливо, трохи розслабилися, - каже головний тренер «Новатора» Роман Ковальчук. – А хлопці з другої команди, може, хотіли щось довести керівництву та тренерському штабу команду, а тому зіграли добре і виграли».

Утім, вже наступного ігрового дня «Новатор» зустрівся з іншим представником Суперліги – чернігівським «Буревісником». І впевнено переміг 3:0. А ось заключний матч для хмельничан проти херсонського клубу «Амалтея» видався дуже важким. «Новатор» виграв перші дві партії, а потім… поступився двічі. Утім у вирішальній партії хмельничани просто «не помітили» суперника, вигравши 15:3.

Отож, до наступного етапу вийшли «Новатор» та «Беревісник-ШВСМ». В інших групах – вінницькі «Серце Поділля», ВК «МХП-Вінниця» та «МХП-Вінниця-2», а також «Юридична академія». У третьому раунді до них приєднаються львівський «Барком-Кажани» та харківський «Локомотив». Наступний раунд змагань відбудеться 4 та 5 січня 2018 року.

Жеребкуванням команди будуть розділені на пари. Матчі відбуватимуться до двох перемог, а в разі однакової кількості перемог буде проведений «золотий сет».

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую