ye-logo.v1.2

Хокейна першість області: «Легіон» і «Галицькі Ведмеді» знову в лідерах

Спорт 2617
Наступні матчі чемпіонату Хмельницької області з хокею пройдуть 25-26 листопада
Наступні матчі чемпіонату Хмельницької області з хокею пройдуть 25-26 листопада. Фото: Вадима Василишина

Відбулися матчі двох турів відкритого чемпіонату Хмельниччини з хокею.

Завершальний поєдинок першого туру було проведено в минулого вік-енду. В четвертій грі зустрілися хмельницькі "Ротор" та "Атріум". Гру розпочав краще чотириразовий чемпіон області "Ротор", який вже в дебюті відзначився. Шайбу закинув Ярослав Огороднійчук, який в минулому сезоні хоч і виступав у складі роторців, але в тій грі не мав права виходити на ковзанку через юний вік і команда, хоч і перемогла, отримала технічну поразку.

Хокеїсти "Атріуму" пізніше зрівняли рахунок, але той же №88 "Ротора" Ярослав Огороднійчук відзначився ще двічі - в другому і третьому періоді. Проте, отримавши перевагу в дві шайби - 3:1, роторці випустили перевагу, пропустивши на останніх хвилинах поєдинку два голи. У серії булітів "молоде дарування" "Ротора" не зміг закинути шайбу, як і інші партнери по команді. В підсумку "Атріум" закинув єдину - переможну шайбу і здобув два очки. "Ротору" залишилося одне.

У матчі "Ротор" - "Атріум" переможця визначили в серії булітів.

Відзначимо, що у трьох поєдинках першого туру, які відбулися ще 11-12 лиситопада, було зафіксовано дві чистих перемоги та одна по булітах. Спочатку "Галицькі Ведмеді" із Тернополя розгромили хмельницький "Авангард" з рахунком 8:1, а наступного ігрового дня хмельницький "Легіон" "виніс" хмельницьку "Ладу" - 6:1. Ще в одній грі тернопільські "Подоляни" не змогли перемогти хмельницький "Прайд" навіть у серії булітів - 3:3 (0:1).

А в інших матчах другого туру перемоги святкували хмельницький "Легіон" та тернопільські "Галицькі Ведмеді". Тернополяни, програвши перший період, змогли переломинити хід подій і після другого періоду рахунок вже був 3:2 на користь "Галицьких Ведмедів". В останньому таймі тернопільські хокеїсти втримали перевагу і перемогли "Прайд" із Хмельницького - 4:3.

"Галицькі ведмеді" з Тернополя перемогли хмельницький "Прайд".

У протистоянні хмельницьких команд "Авангард" та "Легіон" ініціативою заволоділи діючі чемпіони області, які вже в першому періоді закинули чотири шайби. Натомість "Авангард" зміг відзначитися у воротах "Легіону" лише раз. У другому і третьому таймі "Легіон" закинув по дві шайби. "Авангард" чинив опір увесь поєдинок і лише у третьому періоді, коли чемпіони дещо розслабилися, зміг закинути дві шайби. У підсумку - 8:3.

Наступні ігри 2 і 3 турів пройдуть 25-26 листопада. На ковзанці "Льодовий період" в суботу 25 листопада зійдуться "Легіон" та "Галицькі Ведмеді", а в неділю - "Лада" з "Атріумом" та "Подоляни" з "Ротором".

Вадим ВАСИЛИШИН.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую