ye-logo.v1.2

Кульова стрільба: подоляни «зібрали врожай» нагород

Спорт 3807
Наступного року двоє юніорів із Хмельниччини виступатимуть на першості Європи
Наступного року двоє юніорів із Хмельниччини виступатимуть на першості Європи. Фото: kiev-noc.org.ua

У Львові завершився чемпіонат України з кульової стрільби серед спортсменів 1997 року народження та молодших.

Для збірної Хмельницької області з кульової стрільби це були останні змагання у цьому році. Всього, за повідомленням прес-служби Хмельницької облдержадміністрації, на Всеукраїнських змаганнях протягом року представниками кульової стрільби було завойовано для області 74 медалі, 21 з яких золота.

У Львові ж юні спортсмени здобули чимало нагород. Так, команда юніорок у складі Крістіни Гілевич, Анастасії Химич та Маргарити Тарканій завоювали золоті медалі у вправі ГП-11 – стрільба по рухомій мішені, повільний та швидкий біг, 40 пострілів та срібні – ГП-11а – змішаний біг, 40 пострілів, які є найскладнішими вправами у програмі чемпіонату.

Двічі бронзовими призерами – у вправі ГП-11а та ГП-12 – стала команда юніорів у складі Давида Красоти, Дениса Баблюка та Дмитра Дмитрійчука.

В особистому заліку у вправі ГП-11 Крістіна Гілевича стала чемпіонкою України. Ще одну медаль – бронзову, вона здобула у вправі ГП-11а. Чемпіоном став і Денис Баблюк (вправа ГП-12).

Між іншим, Денис Баблюк та Крістіна Гілевич до складу національної збірної і наступного році прийматимуть участь у чемпіонаті Європи.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую