ye-logo.v1.2

Хокейна першість області: У битві лідерів відбувся розгром (ФОТО)

Спорт 3087
Хмельницький Легіон впевнено здолав Галицьких Ведемдів з Тернополя
Хмельницький Легіон впевнено здолав Галицьких Ведемдів з Тернополя. Фото: Вадима Василишина

Відбулися матчі другого і третього турів відкритого чемпіонату Хмельниччини з хоккею.

У двох заключних поєдинках другого туру, які відбулися 26 листопада, зустрілися тернопільські "Подоляни" з хмельницьким "Ротором", а також місцеві "Лада" з "Атріумом". У першому поєдинку "Атріум" розтрощив "Ладу" із загальним рахунком 10:1. В останній же грі другого туру чотириразовий чемпіон області здобув вольову перемогу над тернополянами.

Розпочався поєдинок із домінування "Подолян" на ковзанці, які закинули в першій партії дві шайби. "Ротор" відповів однією, котру закинув наймолодший гравець хмельничан Ярослав Огороднійчук. У другому таймі "Ротор" завдяки двома шайбам Ігоря Кондака вийшов вперед, а в останній партії закріпив успіх хмельничан Валерій Олексійчук влучним кидком у ворота суперників. Таким чином, "Ротор" здобув вольову перемогу - 4:2.

А ось у першій грі третього туру зустрілися проміжні лідери чемпіонату - хокеїсти хмельницького "Легіону" та "Галицькі Ведмеді" з Тернополя. "Легіонери" в першому періоді захопили ініціативу, закинувши три шайби поспіль.



Хмельничани (у синій формі) постійно атакували ворота тернополян.

Тернополяни відповіли влучним ударом Смика. Отримавши перевагу в дві шайби - 3:1, "Легіон" не зупинився, а продовжив нарощувати перевагу. Спочатку "легіонер" Влад Маслієв під №87 закинув четверту шайбу своєї команди, а потім його партнери відзначилися ще двічи.


"Легіон" оборонявся ешелонованим захистом від атак "Галицьких Ведмедів"

В третьому періоді "легіонери" дещо розслабилися, але "Галицькі Ведмеді" не змогли скористатися ініціативою, яку віддали їм хмельничани. Натомість під завісу гри Влад Маслієв із правого флангу закинув останню шайбу своєї команди і в цій грі загалом. В підсумку "Легіон" здобув третю перемогу - 7:1 і вийшов в одноосібні лідери відкритої першості області із хокею.



Момент заключного голу у ворота Гії Хвічії-Дуве

Наступні ігри 3 туру пройдуть 2-3 грудня. На ковзанці "Льодовий період" в суботу зійдуться "Авангард" та "Атріум", а в неділю "Прайд" - "Ротор" та "Подоляни" - "Лада".

Вадим ВАСИЛИШИН.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую