ye-logo.v1.2

Хмельницькі танцюристи стали чемпіонами світу

Спорт 3781
Участь у змаганнях взяло більше 10 тисяч учасників
Участь у змаганнях взяло більше 10 тисяч учасників. Фото: kult.km.ua

Хлопці з дівчатами стали кращими у спортивних танцях.

Учні класу спортивного бального танцю Хмельницької дитячої школи мистецтв (викладач Фурман Олена Володимирівна) стали чемпіонами світу на Чемпіонаті світу WADF-2017. Як повідомляють на сайті управління культури і туризму Хмельницької міськради, змагання відбувалися 20 - 26 листопада 2017 року у місті Ліберець (республіка Чехія).

«Змагання проходили на трьох танцювальних площадках між учасниками різних стилів хореографічного мистецтва, серед яких були і спортивні танці. Минулого року на Чемпіонаті світу було зареєстровано до 5000 учасників, цьогоріч кількість зросла до понад 10000. У змаганнях зі спортивних танців взяли участь вісім учнів класу спортивного бального танцю Хмельницької дитячої школи мистецтв, які продемонстрували високий рівень виконавської майстерності», - йдеться у повідомлені.

Хмельничани отримали наступні нагороди:

Владислав Гетманчук та Софія Іщук стали дворазовими Чемпіонами світу WADF-2017, здобувши І місце ча-ча-ча, І місце джайв ;

Ростислав Граділь, Каріна Кланца - Чемпіонами світу WADF-2017 – І місце танго;

Дарія Смучок – призером Чемпіонату – ІІ місце танго;

Вікторія Кур’якова, Анна Кланца, Анастасія Кузь – стали фіналістами в своїх категоріях.

Президія Всеукраїнської федерації спорту та мистецтв нагородила Чемпіонів світу і призерів WADF-2017 сертифікатами на участь з відпочинком у Міжнародних змаганнях та фестивалі, які відбудуться з 20 червня по 1 липня 2018 року в Болгарії.

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую