ye-logo.v1.2

Хокейна першість області: У грі туру "Прайд" здобув вольову перемогу

Спорт 1993
Наступні матчі першості Хмельниччини з хокею відбудуться 9-10 грудня
Наступні матчі першості Хмельниччини з хокею відбудуться 9-10 грудня. Фото: Вадима Василишина

Відбулися матчі чергового туру відкритого чемпіонату Хмельниччини з хокею.

У трьох поєдинках третього туру, які відбулися 2-3 грудня, відбулося два розгроми та одна вольова перемога. У суботньому поєдинку "Авангард" здолав "Атріум" із рахунком 5:1. Проте гравці "Атріуму" зберегли за собою третє місце в турнірній таблиці відкритого чемпіонату Хмельниччини з хокею. В наступній грі хокеїсти "Ротора" в разі перемоги могли посунути "Атріум" з третього місця, а гравці "Прайду" - зрівнятися очками, а при перемозі з розгромним рахунком теж стати третіми.

Підігрівав інтерес до поєдинку ще й той факт, що граючим тренером "Прайду" з цього сезону став один із засновників "Ротора" Олег Алексейчук, а в складі чотириразових чемпіонів й надалі виступає його брат Валерій. "Ротор" без розкачки одразу на першій хвилині закинув шайбу. Відзначився вже найкращий бомбардир "Ротора" Ярослав Огороднійчук.

"Прайд" не змусив довго чекати відповіді і вже через сім хвилин статус-кво було відновлено. Марчук виявився найспритнішим у воротарському майданчику Остапова - 1:1.

Наступний гол було закинуто теж у першому періоді. Після атаки хокеїстів "Ротора" найвправнішим виявився Валерій Олексійчук, який вивів свою команду вперед - 2:1.

Гол Ярослава Огороднійчука став першим у матчі "Ротора" з "Прайдом", але не останнім.

В другому періоді команди обмінялися голами. Спочатку "Ротор" збільшив свою перевагу, а тоді "Прайд" скоротив відставання від суперників на одну шайбу - 3:2. А от на третій тайм у "Ротора", схоже, не залишилося сил. Якщо перших 10 хвилин "роторці" втримували темп, то пізніше не встигали за хокеїстами "Прайду", які після того як, зрівняли рахунок на 10 хвилині, зловили кураж. "Ротор" наприкінці гри вже стримував суперників ціною порушень.
На 16 хвилині після чергового порушення правил "роторці" залишилися в меншості, чим одразу скористалися "прайдівці": закинули переможну шайбу. Потім капітан команди Олег Алєксєйчук взяв тайм-аут аби збити темп і залишити переможний для себе рахунок. У "Ротора" не було чим відповісти - 3:4. В останній грі цього вікенду "Подоляни" розгромили "Ладу" - 10:1.

Наступні ігри 4-го туру пройдуть 9-10 грудня. На ковзанці "Льодовий період" в суботу зійдуться "Легіон" та "Атріум", а в неділю "Прайд" - "Лада" та "Ротор" - "Галицькі Ведмеді".

Вадим ВАСИЛИШИН.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую