ye-logo.v1.2

Хокейна першість області: вольова перемога "Легіона"

Спорт 1683
Наступні матчі чемпіонату області з хокею пройдуть 16-17 грудня
Наступні матчі чемпіонату області з хокею пройдуть 16-17 грудня. Фото: Вадима Василишина

Відбулося три поєдинки четвертого туру першості відкритої першості Хмельниччини.

У першому матчі зійшлися "Легіон" та "Атріум". Гравці "Атріуму" одразу кинулися в атаку і вже в дебюті поєдинку здобули перевагу в дві шайби. Лише після цього "легіонери" розпочали активніше діяти на половині поля суперника. Спочатку "Легіон" відіграв два голи і відновив паритет, а пізніше вирвався вперед, закинувши ще дві шайби у ворота "Атріуму". В підсумку - 4:2 на користь "Легіону".

В інших матчах зустрічалися "Прайд" та "Лада", а також "Ротор" із тернопільською командою "Галицькі Ведмеді". В першій грі "Прайд" вирішив долю поєдинку ще в першому періоді, закинувши 5 шайб в ворота "Лади". І хоч в наступних партіях була рівна гра - 2:2 рахунок у другій партії і 1:1 - у третій, "Прайд" переміг із загальним рахунком 8:3.

В заключній грі "Галицькі Ведмеді" зійшлися з "Ротором". Тернополяни одразу заволоділи ініціативою на ковзанці. Якщо в першому періоді "Галицькі Ведмеді" закинули всього дві шайби в ворота Остапова, то в другому - ще чотири. У дебюті третього тайму першу у цій грі шайбу закинули "роторці". Найспритнішим у воротарському майданчику був Ігор Кондак.

Потім тернополянин Мамаєв закинув шайбу у ворота Остапова, тоді запустив шайбу під поперечину воріт Гії Хвічії-Дуве "роторець" Огороднійчук. Останній гол у цій грі закинули хокеїсти команди "Галицькі Ведмеді" і перемогли з рахунком 8:2.

Наступні ігри 4 і 5-го турів пройдуть 16-17 грудня. На ковзанці "Льодовий період" в суботу зійдуться "Авангард" та "Подоляни", а в неділю "Ротор" - "Лада" та "Галицькі Ведмеді" - "Атріум".

Вадим ВАСИЛИШИН.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую