ye-logo.v1.2

Жіночий волейбол: «Новатор», повернувшись із Білої Церкви, готується до Луцька

Спорт 5083
Волейболістки Новатора у чотирьох матчах вищої ліги здобули чотири перемоги
Волейболістки Новатора у чотирьох матчах вищої ліги здобули чотири перемоги. Фото: Mykola Dashevskyi

Хмельничанки вдало провели матчі другого туру в вищій лізі. Попереду – Кубок України.

Жіночий волейбольний «Новатор» провів свої матчі другу туру чемпіонату України в вищій лізі. У білій Церкві хмельничани зіграли з чернігівським «Педуніверситетом-ШВСМ» та «Харків’янкою». І в обох поєдинках підопічні Олексія Колісецького здобули впевнені перемоги.

Спочатку «Новатор» обіграв чернігівчанок з рахунком 3:1, а потім із рахунком 3:0 виграли в харківських волейболісток. «Дівчата добре провели ці поєдинки, - каже директор ВК «Новатор» Іван Терещук. – Але ще трохи не вистачає зіграності. Утім, по цим матчам було видно, що рухаємося в правильному напрямку».

Після двох турів «Новатор» із 12 очками ділить перше місце з ВК «Полтовчанка». Саме цей клуб називають головним конкурентом хмельничанок у боротьбі за золоті нагороди в вищій лізі. А перед «Новатором», як відомо, стоїть завдання підвищитися в класі. «Наскільки ми готові грати в Суперлізі покажуть матчі Кубка України, до яких зараз і готується команда, - продовжує Іван Борисович. – Із 15 по 17 грудня в Луцьку зіграємо проти трьох клубів найвищого дивізіону – «Волині-Університету-ОДЮСШ», «Галичанки-ТНЕУ» та «Регіни-МЕГУ-ОШВСМ». Звісно, стовпимо завдання посісти 1-2 місце, щоб пройти до наступного етапу. Ну, а вже після Кубку команда готуватиметься до третього туру в вищій лізі, матчі якого пройдуть в Хмельницькому 22-23 грудня».

Ну, а цього-вікенду в Хмельницькому знову буде великий волейбол – чоловічий. У рамках Суперліги «Новатор» прийматиме «Вінницю». Матч 15 грудня у ФОК «Новатор» розпочнеться о 17.00, а 16 грудня – об 11.00.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую