ye-logo.v1.2

Ірина Мерлені може поїхати на Олімпіаду-2012

Спорт 4794
Фото: Anatoliy Savchuk

Міністерство у справах сім’ї, молоді та спорту оприлюднило перелік спортсменів-кандидатів на участь у ХХХ Олімпійських іграх в 2012 році в Лондоні.

І в цьому списку є найтитулованіша подільська борчиня Ірина Мерлені. Наразі чи буде вона боротися за путівку на Олімпіаду, говорити ще зарано. Адже, як відомо, Ірина очікує на народження другої дитини.

Всього у переліку кандидатів на участь в Олімпіських іграх значаться 27 спортсменів з Хмельниччини. Найбільше – фехтувальників: Олег Штурбабін, Євген Аулов, Дмитро Бойко, Дмитро Пундик, Олександр Торчук, Ольга Жовнір, Аліна Комащук, Олена Кравацька, Ірина Кравчук та Галина Пундік. З вільної бротьби Хмельниччину, окрім Мерлені, можуть представити Андрій Стаднік, Павло Олійник та Наталя Пульковська. Кандидатам на поїздку до Лондона є: дзюдоїсти Кеджау Ньябалі, Ірина Кіндзерська, Іванна Макуха; боксери Олександр Гвоздик, Денис Лазарев, Геогрій Чигаєв; легкоатлети Олександр Кормчід (стрибки із жердиною), Андрій Макарчев (стрибки у довжину), Дмитро Тидень (потрійний стрибок), Тетяна Філонюк (марафон); велосипедисти Ніна Овчаренко (велоспорт-шосе), Михайло Бацуца та Алла Бойко (маутенбайк).

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую