ye-logo.v1.2

Хокейна першість області: "Авангард" здолав тернополян по булітах

Спорт 1726
У матчі "Авангард" - "Подоляни" у трьох періодах не визначили переможця, а за булітами перемогли хмельничани
У матчі "Авангард" - "Подоляни" у трьох періодах не визначили переможця, а за булітами перемогли хмельничани. Фото: Вадима Василишина

У відкритому чемпіонаті Хмельниччини з хокею пройшли чергові поєдинки

16 грудня відбувся заключний поєдинок четвертого туру першості Хмельницької області з хоккею - зустрілися хмельницький "Авангард" та тернопільські "Подоляни". Гравці "Авангарду" першими заволоділи ініціативою та в одній з перших атак закинули шайбу у ворота тернополян. В складі хмельничан відзначився Костюк. Перший період так і закінчився з рахунком 1:0 на користь "Авангарду".

У другому таймі "Подоляни" одразу ринулися в атаку і вже на 1-й хвилині зрівняли рахунок. Після цього "авангардівці" взяли шайбу під свій контроль і через шість хвилин все той же Костюк закинув другу шайбу в ворота "Подолян". Однак хмельничани одразу віддали ініціативу суперникам, чим тернополяни скористалися сповна. Під кінець другого періоду "Подоляни" відновили статус-кво. У третьому таймі команди обмінялися голами і гра перейшла у серію булітів, де повезло "авангардівцям" - 1:0.

У іграх 5-го туру в неділю "Ротор" розгромив "Ладу" з рахунком 6:2. У складі "роторців" тричі відзначився Безпалько, двічі Олексійчук та ще одну шайбу закинув Веселовський. В останній грі цього вікенду "Галицькі Ведмеді" перемогли команду "Атріум" за підсумками трьох періодів - 3:0 .

Наступні ігри 5 і 6-го турів пройдуть 23-24 грудня. На ковзанці "Льодовий період" в суботу зійдуться "Легіон" та "Подоляни", а в неділю "Прайд" - "Авангард" та "Лада" - "Галицькі Ведмеді".

Вадим ВАСИЛИШИН.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую