ye-logo.v1.2

На зимовій Олімпіаді хмельничанка виступатимете за Рівне

Спорт 2979
Для Ольги Полюк Олімпіада в Південній Кореї буде друга в кар
Для Ольги Полюк Олімпіада в Південній Кореї буде друга в кар'єрі. Фото: fb.com

Якщо на минулих Олімпійських іграх у Сочі наших було двоє, то в Південній Кореї…

Вже 23 січня в Києві урочисто проведуть українських спортсменів, які візьмуть участь в Олімпійських іграх 2018 року. Вони, нагадаємо, пройдуть в Пхьонхчані з 9 по 25 лютого.

Якщо чотири роки тому в російському Сочі участь у зимовій Олімпіаді взяли дві хмельничанки (Катерина Григоренко та Ольга Полюк), то у Південній Кореї не буде спортсменів із хмельницькою пропискою. «Катерина завершила кар’єру в лижних гонках, - каже начальник міського управління молоді та спорту Сергій Ремез. – А Ольга Полюк, яка представляла Хмельницьку та Рівненську область, тепер не може представляти два регіони. Вона дуже хотіла виступати за свій рідний Хмельницький, але її тренер мешкає в Рівному, а тому вона вирішила залишитися там. Утім, все одно буде за неї вболівати та підтримувати».

Нагадаємо, Ольга Полюк у 2014 році в Сочі в фрістайлі посіла 15 місце. Утім, нині входить до десятки кращих спортсменок світу в цьому виді спорту.

Був шанс поїхати на Олімпіаду й в лижника Андрія Петрука. Але збірна України не виступатиме лижних гонках у спринті – дисципліні, яка найкраще дається хмельничанину.

Відзначимо, що зимові Олімпійські ігри 2018 року планує транслювати телеканал на «UA: Перший».

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую