ye-logo.v1.2

Хокейна першість області: у тернопільському дербі перемогли «Подоляни»

Спорт 2075
Заключні матчі 7 туру пройдуть 28 січня
Заключні матчі 7 туру пройдуть 28 січня. Фото: з архіву

На вихідних відбулися перші матчі 7-го туру відкритого чемпіонату Хмельницької області з хоккею.

Поєдинки заключного туру першого етапу чемпіонату Хмельниччини з хоккею розбиті не лише по днях, а й по містах.
Зокрема, в Тернополі відбувся матч між місцевими «Галицькими Ведмедями» та «Подолянами».

У цій грі рахунок відкрили хокеїсти команди «Галицьких Ведмедів», закинувши у ворота суперників шайбу на 4 хвилині, але «Подоляни» невдовзі відновили» статус-кво», забивши гол у відповідь. В наступних двох періодах «Подоляни» закинули одну і дві шайби відповідно. Натомість «Галицькі Ведмеді» не змогли нічим відповісти. Отож, матч завершився з рахунком 4:1 на користь «Подолян».

У неділю, 21 січня, відбулася ще одна гра 7-го туру першості Хмельниччини. Тепер вже у Хмельницькому. Поєдинок між місцевиви «Ладою» та «Авангардом» закінчився з неочікуваним результатом. У першому періоді ініціативу взяли на себе хокеїсти «Лади», закинувши одну шайбу у ворота «авангардівців». У другому періоді «Лада» знову була сильнішою, збільшивши свою перевагу до 2:0. У заключній частині мат проявив свої лідерські якості Артем Костюк, закинувши дві шайби за «Авангард». Утім, хокеїсти команди «Лади» відповіли однією результативною атакою. В підсумку з рахунком 3:2 «Лада» відсвяткувала свою першу перемогу у цьому чемпіонаті.

У наступну неділю, 28 січня, відбудуться ще дві гри 7-го туру відкритої першості Хмельницької області. Всі в Хмельницькому. Спочатку на ковзанці зійдуться «Атріум» та «Прайд», а в потім – титуловані «Ротор» та «Легіон».

Вадим ВАСИЛИШИН.

Коментарі:

Сергій Скоробогатий 23.01.2018 00:29

Друзі я багато раз говорив вам, що Хмельницька обл це не тільки Поділля, а і Південно-Східна Волинь та трішечки Полісся.Мапа додається !

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую