ye-logo.v1.2

Хмельницький прийме тур чемпіонату України з регбі-7

Спорт 2262
Хмельничани налаштовані поборотися за чемпіонство як з регбі-7, так і регбі-15
Хмельничани налаштовані поборотися за чемпіонство як з регбі-7, так і регбі-15. Фото: з архіву

А з регбі-15 за нагороди змагань змагатимуться чотири клуби.

Вже 31 березня стартує новий чемпіонат України з регбі-15. Цього року він пройде за новим формат, а в Суперлізі виступатимуть чотири команди.

«Суперниками хмельницького «Поділля» стануть харківський «Олімп», львівський «Сокіл» та київський «Антарес», - розповідає президент обласної федерації регбі Олег Плахотнюк. – Нинішня першість пройде за новим форматом – гратимемо в чотири кола. Ну, а старт змагань запланований на 31 березня. «Поділля» ж свій перший матч зіграє 1 квітня. Невдовзі буде затверджений календар і тоді всі шанувальники регбі матимуть можливість ознайомитися з ним».

За новим форматом пройде і чемпіонат із регбі-7, участь в якому візьмуть 10 команд. Він розпочнеться 14 квітня. Попередньо в Києві. А ось другий тур заплановано провести в Хмельницькому 19 травня. Всього чемпіонат складатиметься з шести турів, за підсумками якого і визначать чемпіона.

Нагадаємо, у минулому чемпіонаті хмельницьке «Поділля» стало срібним призером з регбі-15, а «Еволюшн Севенс» - віце-чемпіоном з регбі-7. «Золото» в усіх змаганнях здобув харківський «Олімп».

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую