ye-logo.v1.2

Футбол. «Поділля» - «Нива-В»: товариське дербі на користь гостей (ВІДЕО)

Спорт 2439

Хмельницька команда зіграла контрольний матч із вінничанами.

Коли в офіційних матчах зустрічаються хмельницьке «Поділля» та вінницька «Нива», то такі матчі прийнято називати «подільським дербі». Утім, навіть товариський матч, який команди провели 19 лютого, також мав певний статус через те, що на нього завітали фанати з Вінниці. Обидва ж клуби на полі виконували свої власні завдання – адже лише готуються до відновлення першості.

Якщо в першому таймі команди так і не потішили глядачів голами, то ось у другому їх було аж три. Щоправда, усі в ворота «Поділля». Влетіли вони за сім хвилин – з 53-ї по 60-ту. Хмельничан намагалися відігратися, але… «Нива-В» перемогла з рахунком 3:0.

Вже завтра, 20 лютого, «Поділля» мало б поїхати до Івано-Франківська на Кубок міського голови. Але, як заявив президент клубу Євген Бейдерман, команда не поїде на цей турнір. Причина – обіцяли один склад учасників, а вийшло, що в змаганнях візьмуть участь, здебільшого, аматорські клуби з Івано-Франківщини.

Через відмову від участі в турнірі, «Поділля» корегує свою підготовку до чемпіонату. Коли і з ким зіграє свій наступний контрольний матч – поки невідомо.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую