ye-logo.v1.2

Хокейна першість області: визначилися фіналісти чемпіонату

Спорт 1784
Фінал чемпіонату Хмельниччини з хокею буде хмельницько-тернопільським
Фінал чемпіонату Хмельниччини з хокею буде хмельницько-тернопільським. Фото: автора

Відбулися заключні півфінальні ігри відкритого чемпіонату Хмельницької області з хокею.

У поєдинку «Легіон» - «Подоляни» попереднього вікенду у двох іграх в команд було зафіксовано по одній перемозі. У протистоянні «Галицькі Ведмеді» - «Прайд» теж була нічия у серії півфінальних ігор. І ось ці команди провели заключні півфінальні поєдинки, які й визначили фіналістів.

Хмельничанин Артем Костюк, який був дозаявлений за «Легіон» з команди «Авангард», відкрив рахунок зустрічі проти «Подолян». Та невдовзі тернополяни відновили паритет. Але у другому періоді зусиллями Лебедюка та Геннадія Маслієва «Легіон» вийшов вперед – 3:1. В останньому періоді хмельничани посилили свою перевагу і перемогли із загальним рахунком 7:2. А Артем Костюк оформив хет-трик і вийшов з «Легіоном» у фінал, де хмельничани позмагаються за «золото».

У протистоянні «Галицькі Ведмеді» - «Прайд» у дебюті зустрічі у складі тернополян відзначився американський легіонер Тай Сміт, який був спеціально дозаявлений на матчі плей офф. Степан Смик оформив дубль, а Влад Кондратьєв закинув ще одну шайбу і після першого періоду «ведмеді» перемагали – 4:0. «Нулі» в наступному таймі, а ось в заключному - на влучні шайби американця Тая Сміта та капітана тернополян Юрія Четвертака хокеїсти «Прайду» відповіли дублем Мирослава Огороднійчука. У підсумку «Галицькі Ведмеді» перемогли – 6:2 і знову вийшли у фінал відкритої першості Хмельницької області з хокею.

Вадим ВАСИЛИШИН.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую