ye-logo.v1.2

«Поділля» зіграє на виїзді без глядачів, а «Агробізнес» проведе матч у Волочиську

Спорт 2477
Поділля та Прикарпаття мали 31 березня грати в Хмельницькому, але зіграють на штучному полі в Івано-Франківську
Поділля та Прикарпаття мали 31 березня грати в Хмельницькому, але зіграють на штучному полі в Івано-Франківську. Фото: з архіву

Затверджені дати проведення поєдинків 20 туру чемпіонату України з футболу в другій лізі групі «А».

Цей тур стане першим цієї весни, і обидва представники Хмельниччини мали проводити свої матчі в рідних стінах. Утім, так сталося, що одна з команд зіграє не вдома, а на виїзді.

«Ми мали приймати івано-франківське «Прикарпаття», - каже президент хмельницького «Поділля» Євген Бейдерман. – Але стадіон «Поділля» ще не готовий до матчів, тому, щоб не зіпсувати газон центрального стадіону міста домовилися 31 березня о 15.00 зіграти в Івано-Франківську. На жаль, без глядачів, оскільки на «Хет-Трик Арені», де відбудеться матч, організатори не можуть забезпечити повну безпеку на трибунах».

«Думаю, що вже 6 квітня, коли «Поділля» прийматиме вдома волочиський «Агробізнес», поле нашого спорткомплексу буде підготовлене, - каже начальник міського управління спорту Сергій Ремез. – А ось 7 квітня на ньому мав би зіграти ФК «Хмельницький» у рамках першості України серед аматорів. Але цей поєдинок плануємо провести на ДЮСШ №1. Знову ж таки, щоб не нашкодити газону».

Натомість волочиський «Агробізнес» 31 березня зіграє на рідному стадіоні «Юність» проти вінницької «Ниви-В». Матч запланований на 15.00. Цей поєдинок сайт «Є» транслюватиме в прямому ефірі. Стежте за анонсами.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую