ye-logo.v1.2

Міні-футбол: Четверта поспіль. Далі п'ята?

Спорт 2747

Хмельницьке «Поділля-УМВС» продовжує віддалятися від заповітної четвірки першої ліги

Маючи три поспіль поразки в першості України з міні-футболу серед команд першої ліги, хмельницьке «Поділля-УМВС» намагалося перервати цю серію невдач у домашньому поєдинку проти «Львівхолода». По-перше, втрачати очки вже не можна, оскільки їх втрата віддаляє команду від чевтертого місця в турнірній таблиці, яке дає право на участь у фінальній частині змагань, в якій розігруються нагороди першості. По-друге, вболівальники вже скучили за перемогами. Адже востаннє команда вдома перемагала 27 листопада минулого року.

«Львівхолод», попри те, що в першому колі у Львові поступився «Поділлю-УМВС», доволі злагоджена та досвідчена команда. Адже в ній четверо гравців пройшли школу вищої ліги! У хмельничан же таких досвічених футзалістів немає. Натомість бажання вистачає. Саме за рахунок цього компоненту модна було і переграти гостей, які весь перший тайм домінували на полі, але створити реальну загрозу біля воріт господарів не змогли. Хмельничани ж, зберігши «сухими» власні ворота у першому таймі, з перших хвилин другого почали діяти небезпечніше та впевненіше. І результат не забирався. Швидка атака «Поділля-УМВС» завершилася голом Олексія Колесникова, який «відгукнувся» на простріл Миколи Сохорука. Але недовго раділи подоляни. Через дві хвилини львів'яни відновили «статус-кво» у матчі. Однак гравці «Поділля-УМВС» не опустили рук та продовжили грати виключно на перемогу. Іноді не вистчало влучності, а іноді - «Львівхолод» рятував голкіпер. А на 16-хвилини гості несподіванно забили другий гол у ворота Андрія Петричука. Це змусило хмельничан одразу ж замінити голкіпера на польвого гравця і через хвилину, коли Сергій Чайковський віддав пас на Олексія Колесникова, а той влучно пробив, результат на табло став 2:2. На жаль, перша ж наступна атака львів'ян завершилася голом, і хмельничанам знову довелося грати без воротаря, щоб зрівняти рахунок. Однак зробити це їм не вдалося, і матч завершився з рахунком 2:3.

Після четвертої поспіль поразки у чемпіонаті «Поділля-УМВС» перебуває на сьомій сходинці в турнірній таблиці. Відстань до заповітної четвірки становить шість очок. А наступний матч хмельничани проведуть 12 лютого в Чернівцях протии лідера змагань «Меркурія». Нагадаємо, поєдинок у Хмельницькому між цими клубами завершився перемогою чернівчан за рахунком 5:2.

А ось у другій лізі чемпіонату України з міні-футболу панувала перерва. І вже 12 лютого стартує друге коло змагань. Хмельницький «Спортлідер+» вдома прийматиме МФК «Городенка» з Івано-Франківської області. А дунаєвецький «Верест-Інапік» гратиме в Івано-Франківську протии «Урагану-2».

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую