ye-logo.v1.2

Маунтенбайк. Дощ не завадив хмельничанами здобути нагороди

Спорт 1810
Попри важкі погодні умови, хмельничанам вдалося здобути чимало нагород
Попри важкі погодні умови, хмельничанам вдалося здобути чимало нагород. Фото: Федерації велосипедного спорту Хмельницької області

Завершився перший у цьому році зимовий чемпіонат України з велоспорту маунтенбайк.

Змагання проходиди на розмитих дощем гірських трасах, прокладених у лісі біля Ужгорода. Нашу область представляли десятеро спортсменів.

Як повідомили у Федерації велосипедного спорту Хмельницької області, в індивідуальній гонці на час Дмитро Тітаренко став другим, Вікторія Пархомюк була другою серед юніорок, а найшвидшою серед молодших дівчат стала Христина Ганжук. У командному заліку дівчата - треті, молодші дівчата - перші.

Наступного дня спортсмени вже змагалися в командній парній гонці. Серед жінок, Ірина Слободян разом з Вікторією Пархомюк поступилися лише парі на чолі з чемпіонкою Європи 2016-го року з Харкова, в результаті посіли друге місце. Юлія Калинюк та Наталія Свистунова серед дівчат показали третій час та завоювали бронзові медалі. Максимум від можливого взяли наші молодші дівчата, Ганжук Христина з Сафронюк Наталією та Калинюк Марина з Шпичко Зоряною посіли перше та друге місце, відповідно.

У заключний день змагань під рясним дощем учасникам довелося виборювати медалі чемпіонату в індивідуальній гонці крос-кантрі на короткому колі. Збірній команді області вдалося завоювати медалі у всіх п'яти групах, в яких вона була представлена. Золото серед чоловіків у Дмитра Тітаренка, золото серед юніорок у Вікторії Пархомюк, бронзові медалі: Ірина Слободян - серед жінок, Наталія Свистунова - серед дівчат, Наталія Сафронюк - серед молодших дівчат. Серед команд дівчат наші - другі, серед молодших дівчат - знову перші.

Вже завтра в Ужгороді почнеться друга частина зимового чемпіонату України. Визначатимуть найсильніших у естафетній командній гонці, індивідуальній гонці в гору та олімпійському крос-кантрі.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую