ye-logo.v1.2

Футбольний вік-енд у Хмельницькому: подільске дербі, Алієв та земляки з Волочиська

Спорт 4257
У Хмельницькому на СК Поділля пройдуть три матчі чемпіонатів України з футболу - як серед професіоналів, так і серед аматорів
У Хмельницькому на СК Поділля пройдуть три матчі чемпіонатів України з футболу - як серед професіоналів, так і серед аматорів. Фото: автора

Три дні поспіль на СК «Поділля» гратимуть у футбол.

Спортивний комплекс «Поділля» найближчі три дні стане центром футбольних баталій в чемпіонатах України з футболу. На ньому проведуть два поєдинки в другій професійній лізі та один в аматорській.

Вже сьогодні, 14 квітня, о 15.00 пройде матч 22 туру чемпіонату України з футболу серед команд другої ліги групи «А», в якому хмельницьке «Поділля» зіграє з вінницькою «Нивою-В». Матчі цих команд прийнято називати подільським дербі. Поєдинок у прямому ефірі транслюватиме телеканал «ТВ 7+».

Завтра, 15 квітня, також о 15.00 на СК «Поділля» відбудеться гра 11 туру чемпіонату України з футболу серед аматорів. ФК «Хмельницький» прийматиме ФК «Малинськ» з Рівненської області. Цей матч стане дебютним офіційний поєдинком на тренерському містку для головного тренера хмельничан Олександр Алієва. Поєдинок у прямому ефірі транслюватиме сайт «Є».

Ну, а футбольний вік-енд на СК «Поділля» завершиться в понеділок 16 квітня, коли о 17.00 на поле хмельницького стадіону вийдуть волочиський «Агробізнес» та стрийська «Скала». Нагадаємо, наші земляки вже гарантували собі путівку до першої ліги, а цей матч проведуть у Хмельницькому, оскільки на рідному для «Агробізнеса» стадіоні «Юність» встановлюють систему поливу газону. Гру «Агробізнес» - «Скала» у прямому ефірі транслюватиме сайт «Є».

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую