ye-logo.v1.2

Футбол. Обласна Прем’єр-ліга: без чемпіона та з меншою кількістю команд

Спорт 3660
У новому чемпіонаті Хмельницької області з футболу в Прем
У новому чемпіонаті Хмельницької області з футболу в Прем'єр-лізі гратимуть сім команд. Не буде клубів з Нетішина та Волочиська. Фото: з архіву

Вже 12 травня розпочнеться нова першість Хмельниччини з футболу в найвищому дивізіоні.

На старт змагань у Прем’єр-лізі вийдуть сім команд. Не буде серед них ні минулорічних учасників – «Енергетика» з Нетішина, ні чемпіонів – «Агробізнеса-2» з Волочиська. «Нетішинська команд вирішила грати в першій лізі, а «Агробізнес-2» не заявився цього року», - пояснив журналісту сайту «Є» голова обласної федерації футболу Ігор Хіблін.

Отож, новий чемпіонат пройде в два кола. У ньому візьмуть участь ФК «Хмельницький», старокостнянтинівський та красилівський «Случі», кам’янець-подільська «Фортеця», ФК «Дунаївці», МФК «Славута» та дебютант Прем’єр-ліги «Іскра» з Теофіполя.

«Зазнає змін цього року й Кубок області, - продовжує Ігор Миколайович. – Участь у ньому буде обов’язкової для всіх клубів Прем’єр-ліги, а не як раніше, за бажанням. Тому за кубок змагатимуться не менше семи команди, а його розіграш плануємо провести в серпні».

У першому турі Прем’єр-ліги через непарну кількість команд відпочиватимуть дунаївчани. Решта матчів стартового туру 12 травня:
«Іскра» - «Славута»
«Фортеця» - «Случ» (Красилів)
ФК «Хмельницький» - «Случ» (Старокостянтинів)

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую