ye-logo.v1.2

Футбол. «Агробізнес» та «Поділля» потішили своїх вболівальників

Спорт 3411
Після матчу тернопільської Ниви та волочиського Агробізнеса арбітру Андрію Халявку довелося тікати від фанів
Після матчу тернопільської Ниви та волочиського Агробізнеса арбітру Андрію Халявку довелося тікати від фанів. Фото: Віктора Зарванського

Відбулися матчі 25 туру чемпіонату України з футболу в другій лізі групі «А».

Волочиська команда свій поєдинок проводила в Вишнівцях Тернопільської області, де протистояла тернопільській «Ниві». Хмельничани також грали на виїзді – проти ФК «Львів». І обидва клуби Хмельниччини здобули позитивні результати.

«Агробізнес», пропустивши гол вже на 6 хвилині матчу, зміг відігратися у другому таймі. На 58 хвилині поєдинку рахунок зрівняв Андрій Скакун. Ще через дві хвилини Віталій Груша міг вивести свою команду вперед, але не реалізував пенальті. Розв’язка в грі настала на 94 хвилині. Господарі поля порушили правила в штрафному майданчику і арбітр призначив пенальті. Це рішення рефері викликало чимале обурення місцевий глядачів, які вже після гри бігали полем, наздоганяючи арбітра поєдинку. Щодо ж самого матчу, то Ігор Курило реалізував пенальті й «Агробізнес» переміг 2:1.

А «Поділля» у Львові було близьким до того, щоб вперше в своїй новітній історії здобути виїзну перемогу. Утім, реалізувати свої моменти не змогло. «Ми могли як виграти, так і програти, - заявив після матчу кореспонденту сайту «Є» Віталій Костишин, наставник хмельничан. – Тому я задоволений результатом. Цеглинка за цеглинкою і в нас стає більше очок». Отож, «Поділля», зігравши внічию з ФК «Львів» 0:0, втретє у цьому чемпіонаті не програло на виїзді. Вперше це було аж у першому турі в Вінниці, вдруге - в Коростені в 19 турі проти житомирського «Полісся».А ось ФК «Львів», після нічиєї з хмельницьким клубом, припинив співпрацю з головним тренером Андрієм Чіхом.

Після 25 туру «Агробізнес» продовжуючи очолювати турнірну таблицю в групі «А», маючи в активі 63 очки. На 10 менше – в івано-франківського «Прикарпаття», яке програло в Чернівцях «Буковині» 1:0. «Поділля» посідає 9 місце з 19 балами. Позаду – «Арсенал-Київщина» з 13 очками. Попереду – «Скала», в якої 28 балів.

Матчі наступного 26 туру заплановані на 12 травня. «Поділля» в цей день у Хмельницькому прийматиме тернопільську «Ниву», а «Агробізнес» - «Буковину». Щоправда, не виключено, що волочиська команда зіграє в інший день і в Хмельницькому, оскільки в Волочиську триває реконструкція стадіону «Юність».

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую