ye-logo.v1.2

Футбол. «Поділля» офіційно пропустить матч 26 туру

Спорт 2091
Хмельницьке Поділля не зіграє проти тернопільської Ниви, оскільки гості не приїдуть на матч
Хмельницьке Поділля не зіграє проти тернопільської Ниви, оскільки гості не приїдуть на матч. Фото: з архіву

Хмельничани 12 травня мали б зіграти з тернопільською «Нивою».

Ще декілька днів тому майбутній керівництво тернопільської «Ниви» - команди-суперника хмельничан у 26 турі чемпіонату України з футболу серед команд другої ліги групи «А», заявило, що їхня команда не приїде на матч у Хмельницький. Причина – «Нива» взагалі припиняє своє свої існування на професійній футбольній арені.

Утім, у «Поділлі» до останнього чекали на офіційний лист від тернополян. І, сьогодні, виконавчий директор клубу Сергій Баца, у розмові з журналістом сайту «Є», заявив: «Ми отримали лист, в якому йдеться про те, що тернопільська команда не приїде до нас. Тому можемо офіційно стверджувати – гри 12 травня не буде».

Тепер «Поділлю» мають зарахувати технічну перемогу над «Нивою» та додати до залікової турнірної таблиці три очки. І, якщо тернополяни й справді знімуться зі змагань, по три очки отримають й інші клуби, які мали б ще зіграти із тернопільським клубом.

«Ми тепер терміново намагаємося знайти спаринг-партнера, аби заповнити несподівану паузу 12 травня, - каже виконуючий обов’язки головного тренера «Поділля» Віталій Костишин. – Зробити це дуже важко, адже всі команди грають матчі чемпіонату України. Утім, не виключаю, що 12 травня проведемо контрольний матч із якимось аматорським клубом».

Отож, свій наступний матч у другій лізі хмельничани проведуть 20 травня в Чернівцях проти «Буковини». Ну, а буковинці 12 травня зіграють у Волочиську проти «Агробізнеса». Це матч на стадіоні «Юність» розпочнеться о 18.00, а сайт «Є» транслюватиме його в прямому ефірі.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую