ye-logo.v1.2

Велоспорт. Медальний врожай юних спортсменів

Спорт 2920
Юні спортсмени з Хмельниччини здобули чимало нагород у Рівному
Юні спортсмени з Хмельниччини здобули чимало нагород у Рівному. Фото: Федерації велосипедного спорту Хмельницької області.

У Рівному завершився відкритий командний чемпіонат України в неолімпійських видах програм серед юнаків та дівчат.

У змаганнях взяли участь 120 юних спортсменів з різних областей України та команда з Республіки Білорусь. Спортивні школи Хмельниччини відрядили на змагання аж 37 вихованців. Про це повідомляє Федерація велосипедного спорту Хмельницької області.

У парній гонці Іван Савчук та Вадим Стецюк в змаганнях юнаків 2002-2003 року народження здобули срібні нагороди. Срібло вибороли і Давид Звірановський з Олександром Кришталем (молодші юнаки 2004-2005 р.н.). Серед дівчат 2002-2003 року народження чемпіонками стали Юлія Калинюк та Наталія Свистунова, срібло в Анастасії Плоцідим та Дарини Нагуляк. У змаганнях серед молодших дівчат Кристина Ганжук та Зоряна Шпичко стали тріумфаторками, а друге місце посіли Наталія Сафронюк та Марина Калинюк.

У гонці з вибуванням срібло виборов Вадим Стецюк. Ще троє дівчат з Хмельницького максимально ефективно провели цей вид гонок, в результаті Юлія Калинюк – перша, Анастасія Плоцідим – друга, Дарина Нагуляк – третя. Серед молодших юнаків Давид Звірановський посів друге місце, а Олександр Кришталь – третє. Схожа ситуація склалась і у молодших дівчат. Наталія Сафронюк – друга, Катерина Черватюк – третя.

Згодом спортсмени отримали можливість продемонструвати свої вміння працювати у командах по чотири чоловіки. Іван Савчук, Вадим Стецюк, Артем Шаронов та Ілля Архіпчук завершили гонку з другим часом серед юнаків. А Анастасія Плоцідим, Дарина Нагуляк, Юлія Калинюк та Наталія Свистунова посіли перше місце. На вдвічі коротшій дистанції змагалися учасники 2004-2005 року народження. І знову срібло у юнаків зі збірної команди області. У змаганнях молодших дівчат область представляли дві команди, одна з яких виграла, інша – стала «бронзовою».

Участь у змаганнях взяли 120 спортсменів, з яких 37 представляли Хмельниччину. Фото Федерації велосипедного спорту Хмельницької області.

Чотириденні змагання завершилися гонкою критеріум. У цьому виді Хмельницька область також має значні успіхи. У юнаків чемпіоном став Іван Савчук, а Вадим Савчук посів третє місце. Серед дівчат гонку виграла Юлія Калинюк, яка випередила своїх колег по збірній Дарину Нагуляк та Анастасію Плоцідим. Серед молодших юнаків друге місце посів Давид Звірановський, а серед молодших дівчат знову весь подіум дістався хмельничанкам: 1 місце – Наталія Сафронюк, 2 місце – Марина Калинюк, 3 місце – Катерина Черватюк.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую