ye-logo.v1.2

Маунтенбайк. Шестеро хмельничанок здобули нагороди в Сумах

Спорт 1929
Попри складність траси в Сумах, хмельничанки вибороли 9 нагород
Попри складність траси в Сумах, хмельничанки вибороли 9 нагород. Фото: Федерації велосипедного спорту Хмельницької області

Завершилися триденні змагання на велосипедах бездоріжжям.

Почалися вони з чемпіонату України у парній груповій гонці. «Організатори створили нелегку трасу з природними та штучними перешкодами, що безперечно сприяє зростанню технічної майстерності як молодих, так і досвідчених гонщиків», - повідомили в в обласній федерації велосипедного спорту. Утім, наші спортсменки здобули 9 медалей.

І за результатами заїздів всі шестеро хмельницьких спортсменок піднялися на п’єдестал пошани, завоювавши повний комплект нагород. Золоті та бронзові медалі серед молодших здобули Кристина Ганжук з Наталією Сафронюк та Марина Калинюк з Зоряною Шпичко відповідно. Срібло серед дівчат 2002-2003 років народження вибороли Олександра Чорна та Наталія Свистунова.

В олімпійській дисципліні крос-кантрі Наталія Свистунова серед дівчат фінішувала третьою. А Кристина Ганжук стала другою серед молодших дівчат. Ще одна медаль – бронзова, на рахунку Наталії Сафронюк.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую