ye-logo.v1.2

Футбол. Чергова поразка команди Алієва та старт першості області

Спорт 2304
Наступні матчі чемпіонатів серед аматорів та області заплановані на 19 та 23 травня
Наступні матчі чемпіонатів серед аматорів та області заплановані на 19 та 23 травня. Фото: з архіву

ФК «Хмельницький» зазнав чергового фіаско в аматорському чемпіонаті України.

Хмельничани свій черговий матч першості країни серед аматорів у групі 1 проводили на Львівщині, де грали проти лідера змагань «Рочина» з Соснівки. І команда під керівництвом Олександра Алієва, який в цьому поєдинку не грав, поступилася з рахунком 4:0.

Все по суті вирішилося в стартові 15 хвилин, коли хмельничани пропустили два голи. Та до перерви у ворота ФК «Хмельницький» влетіли ще два м’ячі. Олександр Алієв перший тайм назвав провальним для своєї команди, а ось у другому «Рочин» вже грав по рахунку, а тому в гостей були можливості принаймні «розмочити» рахунок. Утім, не вдалося. Свій наступний матч команда Алієва зіграє 19 травня в Хмельницькому, коли прийматиме «Покуття» з Коломиї Івано-Франківської області.

Ну, а поки хмельничани грали в аматорські першості, стартував чемпіонат області в Прем’єр-лізі. ФК «Хмельницький» свій матч першого туру пропускав через гру в Соснівці. Натомість інші клуби вже зіграли. Так, дебютант змагань «Іскра» вдома в Теофіполі здобула перемогу над МФК «Славутою» з рахунком 1:0. А в Кам’янці-Подільському «Фортеця» розписала нічию 2:2 із красилівським «Случем».

Наступні матчі чемпіонату області пройдуть 19 травня. «Славута» прийматиме «Фортецю», а МФК «Дунаївці» - «Іскру». Поєдинок у Красилові між «Случем» та «Хмельницьким» пройде 23 травня. А ось старокостнятинівський «Случ» відпочиватиме через непарну кількість команд.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую