ye-logo.v1.2

Регбі-7. «Готуємо апеляцію, але рахунок у грі з «Олімпом» не скасують»

Спорт 1919
Схоже, харківський Олімп знову буде чемпіонат, а хмельницька команда - срібним призером
Схоже, харківський Олімп знову буде чемпіонат, а хмельницька команда - срібним призером. Фото: з архіву

Хмельничани, фактично, втратили шанси на чемпіонство в першості країни.

У Львові пройшли матчі другого туру чемпіонату України з регбі-7. Хмельницькому «Еволюшн севенс», для того, щоб зберегти шанси на чемпіонство, потрібно було дійти до фіналу етапу, в якому ще й виграти в харківського «Олімпу».

Хмельничани програли 15:5. Але, вважають, що це сталося не без допомоги судді. «У матчі було багато незрозумілих суддівських рішень на користь харків’ян, - каже голова обласної федерації регбі Олег Плахотнюк. – У нас є відеозапис цього поєдинку. Тому… Готуємо апеляцію, але рахунок у грі з «Олімпом» не скасують. Впевнений».

Утім, є ще матчі третього туру. І теоретично «Еволюшн Севенс» ще має шанси на здобуття чемпіонського титулу. «Але це не реально, - вважає Олег Іванович. – Для цього нам потрібно з «Олімпом» зіграти у півфіналі, а потім, щоб харків’яни програли комусь матч з третє місце. Але виграти в «Олімпа» можуть лише хмельничани, іншим клубам це поки не під силу. Тому наша команда, як і торік, здобуде срібні медалі».

Зважаючи на таку ситуації, хмельницькі регбісти планують зосередитися на чемпіонаті України з регбі-15. Вже 16-17 червня вони, можливо, зіграють проти київського «Антареса». Принаймні, за словами Олега Плахотнюка, нині вони ведуть перемовини з киянами, щоб провести в ці дні матч у Хмельницькому.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую