ye-logo.v1.2

Першість області з футболу: ФК «Хмельницький» - «Случ»: досвід переміг молодість (ФОТО+ВІДЕО)

Спорт 4635

Відбувся пропущений матч другого туру Прем’єр-ліги.

У Хмельницькому місцевий футбольний клуб приймав лідера змагань красилівський «Случ». Гості в попередніх чотирьох матчах здобули три перемоги на один матч звели у нічию. Господарі ж до цього провели на гру менше, але мали в активі дві поразки та одну «вікторію».

За таких обставин фаворитом протистояння вважався красилівський «Случ». До того ж, в складі гостей є чимало досвідчених футболістів, які свого часу пограли на професійному рівні. Це і Олександр Мандзюк, і Лев Сергеєв, і Вадим Безвещук, і Сергій Яровий та інші. У складі ж ФК «Хмельницького», здебільшого, юні вихованці ДЮСШ №1.

Хмельничани традиційно грали в рожевій формі, а гості з Красилова - в білій.

Вже з перших хвилини матчу «Случ» заволодів ініціативою, яку зміг втілити в забитий гол. На 15 хвилині відзначився Олександр Мандзюк. Та минуло менше п’яти хвилин, як хмельничанам вдалося зрівняти рахунок – забив Павло Гарібян. Утім, зберегти рівновагу господарям не вдалося. Під завісу першого тайму Вадим Безвещук вивів «Случ» уперед. Натомість, той же Гарібян міг одразу відновити «статус-кво», але не реалізував вихід віч-на-віч із голкіпером Владиславом Коцубинським, який нещодавно перебував у розташування ФК «Хмельницький».

Олександр Мандзюк (праворуч) відкрив рахунок у матчі ФК "Хмельницький" - "Случ".

Лев Сергеєв (№5), граючий тренер красилівчан, мав декілька моментів для взяття воріт хмельничан, але не реалізував їх.

Після перерви красилівчани не збавили обертів. І вже на 50 хвилині, після подачі з кутового, Вадим Міщук забив третій гол у ворота ФК «Хмельницький». Та інтрига в матчі повернулася вже ближче до завершення поєдинку. Владислав Погорілий вдало пробив зі штрафного і рахунок став 2:3. Утім, цю інтригу одразу ж «поховав» Владислав Брицький, який збільшив перевагу своєї команди до двох голів.

Голкіпер хмельничан 17-річний Владислав Піцан ще декілька тижнів тому грав у нападі за юнаків ДЮСШ №1.

У підсумку «Случ» переміг 4:2 та продовжує очолювати турнірну таблицю Прем’єр-ліги з 13 очками. А ось на друге місце вийшла «Іскра» з Теофіполя, в якої стало 12 очок. Теофіпольчанам зарахували технічну перемогу в матчі другого туру над ФК «Дунаївці». У тому матчі «Іскра» програла 0:4, але… за дунаєвчан грали не заявлені футболісти. А тому контрольно-дисциплінарний комітет покарав «Дунаївці» технічною поразкою.

Артем Панасенков загострював гру ФК "Хмельницький" попереду.

Турнірне становище команда станом на 21 червня: 1. «Случ» (Красилів) – 13 очок (5 матчів), 2. «Іскра» - 12 (5), 3. «Случ» (Старокостянтинів) – 7 (4), 4. ФК «Дунаївці» - 7 (5), 5. ФК «Хмельницький» - 4 (3), 6. «Фортеця» - 3 (5), 7. МФК «Славута» - 2 (6).

Красилівський "Случ" здобув чергову перемогу в першості області з футболу.

Нагадаємо, матчі наступного туру (сьомого) заплановані на 30 червня. У Красилові зіграють «Случ» та «Дунаївці», у Теофіполі – «Іскра» та «Случ», у Кам’янці-Подільському – «Фортеця» та ФК «Хмельницький».

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую