ye-logo.v1.2

Футбол. «Агробізнес» та «Поділля» зіграють між собою товариський матч

Спорт 2650
Поділля та Агробізнес зіграють товариський матч у Волочиську другого липня
Поділля та Агробізнес зіграють товариський матч у Волочиську другого липня. Фото: з архіву

Представники Хмельниччини в професійній футбольній лізі розпочали підготовку до нового сезону.

Волочиський «Агробізнес» та хмельницьке «Поділля», готуючись до нових чемпіонатів у першій та другій лігах відповідно, другого липня в Волочиську зіграють між собою контрольний матч.

«До цього ж проведемо матч у Хмельницькому проти вінницької «Ниви», - каже головний тренер «Поділля» Віталій Костишин. – Його запланували на 30 червня. А вже після спарингу в Волочиську, 4 липня, в Чернівцях зіграємо проти «Буковини».

За словами Віталія Володимировича, готуючись до нового сезону, тренерський штаб команди перегляне ряд потенційних новачків. Хто вони – поки невідомо. Натомість, Олександр Музичук та Алішер Якубов, який минулий сезон провели в оренді першолігових «Колоса» та «Балкан», також готуються разом із «Поділлям» до старту чемпіонату в другій лізі.

«Агробізнес» також запланував ряд спарингів. «Першого липня в Львові ми зіграємо з «Карпатами», - розповів головний тренер волочиського клубу Андрій Донець. – Наступного дня приймемо на рідному стадіоні «Поділля». Ну, а 6 липня в Винниках, що на Львівщині, зіграємо з командою з Польщі». Щодо потенційних новачків чи кадрових втрат клубу, Андрій Анатолійович заявив, що поки зарано про це говорити. «Як тільки будуть новини, ми одразу повідомимо», - пообіцяв наставник команди-переможця другої ліги сезону 2017-2018 років.

Нагадаємо, у новому сезоні, який стартує наприкінці липня, «Агробізнес» виступатимете в першій лізі, а «Поділля» - в другій.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую