ye-logo.v1.2

Футбол. «Агробізнес» у Львові зіграв із «Карпатами»

Спорт 3183
Єдиний гол у ворота Карпат в складі Агробізнеса забив Андрій Скакун
Єдиний гол у ворота Карпат в складі Агробізнеса забив Андрій Скакун. Фото: з архіву

Вже завтра у Волочиську команда зіграє ще один спаринг – проти хмельницького «Поділля».

Для волочиського «Агробізнеса», який в наступному сезоні гратиме в першій лізі, матч у Львові проти «Карпат», які виступають в Прем’єр-лізі, був перший у міжсезонні. І, так би мовити, перший млинець не став гливким.

У другій половині першого тайму гості, завдяки влучному удару Андрія Скакуна, змогли відкрити рахунок у грі. Утім, зберегти перемогу не судилося. Після перерви Сергій Мякушко зрівняв рахунок у матчі. Отож, поєдинок на стадіоні «Україна», який пройшов 1 липня, так і завершився унічию 1:1.

«Я задоволений діями команди, - у телефонній розмові з журналістом сайту «Є» заявив головний тренер «Агробізнеса» Андрій Донець. – Особливо в першому таймі. У другому ж нам трохи не вистачило «свіжості». Команда лише тиждень, як почала готуватися в режимі дворазових тренувань. Лише вчора провелу одну. А тому хлопці зараз перебувають від великим фізичним навантаженням».

Вже завтра, 2 липня, «Агробізнес» зіграє свій другий спаринг у міжсезонні. У Волочиську на стадіоні «Юність» о 17.00 команда прийме хмельницьке «Поділля».

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую