ye-logo.v1.2

Футбол. «Агробізнес» та «Поділля» провели заключні спаринги

Спорт 2143
Поділля зіграло товариський матч із першоліговим столичним клбуом Оболонь-Бровар
Поділля зіграло товариський матч із першоліговим столичним клбуом Оболонь-Бровар. Фото: fcbrovar.obolon.ua

Попереду на команди з Хмельниччини очікують вже офіційні матчі.

Волочиський «Агробізнес» та хмельницьке «Поділля» завершили підготовку до чемпіонатів України з футболу в першій та другій лігах. Команди зіграли товариські матчі в Рівному та Бучі Київської області.

«Агробізнес» грав проти рівненського «Вереса». У цій грі тренерський штаб волочиського клубу задіяв гравців основного складу, які вже 21 липня вийде на старт першості в першій лізі в Харкові проти «Металіста-1925». «Перший тайм пройшов майже за рівної боротьби, а ось у другій половині матчу перевага була на нашому боці. Але забити хоча б один гол не змогли, - каже головний тренер «Агробізнеса» Андрій Донець. – Матч завершився внічию 0:0 і це був останній спаринг у міжсезонні. Тепер готуватимемося до гри в Харкові». Поки що «Агробізнес» немає в своєму складі новачків. Утім, Андрій Анатолійович не виключає, що вже на початку наступного тижня його клуб поповниться новими футболістами.

«Поділля» ж, яке начебто більше не планувало спарингів, зіграло в Бучі проти представника першої ліги – київської «Оболоні-Бровар», яку очолює наш земляк Сергій Ковалець. Хмельничани новий сезон розпочнуть вже 18 липня, коли вдома прийматимуть запорізький «Металург» у рамках Кубку України. У другій лізі «Поділля» стартуватиме 22 липня виїзним матчем проти рівненського «Вереса».

У Бучі хмельничани пропустили швидкий гол, але змогли відігратися ще до перерви, коли відзначився Кирило Бабак. Матч так і завершився внічию 1:1. «Було непросто, але я вдячний хлопцям, що дотерпіли, вистояли та змогли здобути такий результат. Це хоч і товариський матч, але для психології наших гравців нічийний результатом із таким суперником має додати їм впевненості в власних силах, - каже головний тренер «Поділля» Віталій Костишин. – Тепер зосереджуємо всю увагу на матч проти «Металурга». Суперник доволі серйозний. За складом ця команда може претендувати на високі місця в першій лізі. Але ж ми гратимемо вдома, а тому будемо старатися пройти далі в Кубку України, щоб подарувати нашим вболівальникам позитивні емоції». До речі, не виключено, і «Поділля» на початку вже наступного тижня оголосить про нових футболістів. Поки що ж, нагадуємо, що в це міжсезоння склад хмельничан поповнили Віктор Шевченко з теронопільської «Ниви», а також троє футболістів ФК «Хмельницький» - Артем Гайдаш, Артем Панасенков та Артем Романюк.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую