ye-logo.v1.2

Збірна області з велоспорту привезла з чемпіонату України чотири медалі

Спорт 2404
Спортсмени змагалися в індивідуальних гонках на час та індивідуальних групових гонках.
Спортсмени змагалися в індивідуальних гонках на час та індивідуальних групових гонках. . Фото: Федерація велосипедного спорту Хмельницької області

Змагалися велосипедисти, віком 13-14 та 15-16 років.

У Дніпрі відбувся чемпіонат України серед спортсменів віком 13-14 та 15-16 років. З майже півтори сотні учасників одинадцятеро представляли збірну команду області. До програми змагань увійшли обидва олімпійських види шосейних гонок – індивідуальна гонка на час та індивідуальна групова гонка.

«У першому виді змагань успіху досягли двоє хмельничан. Дарина Нагуляк на дистанції у 10 кілометрів на півхвилини випередила найближчу суперницю, показала найкращий час та завоювала золото у старшій категорії дівчат. На тій ж дистанції, але вже серед молодших юнаків, двоє спортсменів області склали достойну конкуренцію місцевим претендентам. Не зважаючи на велику кількість претендентів (48 учасників), два перших та четверте місця посіли юнаки з Дніпропетровської області, наш Олександр Кришталь показав п’ятий результат, а Давид Звірановський став бронзовим призером чемпіонату. У молодших дівчат близькою до п’єдсталу була Катерина Черватюк – четверте місце», - повідомляє Федерація велосипедного спорту Хмельницької області.

Збірну представляли одинадцятеро учасників. Фото: федерація велосипедного спорту Хмельницької області.

На другий день змагались у груповій гонці. Серед юнаків 2002-2003 років народження найвище був Стецюк Вадим – 13-е місце. Серед дівчат того ж віку Плоцідим Анастасія фінішувала з основної групи та виборола третє місце чемпіонату. Так само у групі закінчив гонку серед молодших юнаків Звірановський Давид. На фініші йому вдалося завоювати свою другу бронзову медаль. Шостим був Кришталь Олександр, десятим – Толошин Владислав. Серед молодших дівчат найвище місце, шосте, у Черватюк Катерини.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую