ye-logo.v1.2

Футбол. «Агробізнес» зіграв у Краматорську, а «Поділля» - в Хмельницькому

Спорт 3211

Відбулися матчі другого туру в першій та другій лігах чемпіонату України.

Обидва представники Хмельниччини в Професійній футбольній лізі провели свої чергові поєдинки. Щоправда, у різних лігах. Адже з цього сезону, як відомо, волочиський «Агробізнес» виступає в першій лізі, а хмельницьке «Поділля» продовжує грати в другому дивізіоні.

«Агробізнес», який у дебютному для себе в першій лізі матчі в Харкові проти «Металіста-1925» поступився 2:0, знову грав на виїзді. Цього разу в Донеччині в Краматорську проти «Авангарду». «Шкода, що не виграли, адже створили моменти, - після гри заявив наставник «Агробізнеса» Андрій Донець. – На відміну від поєдинку в Харкові, нам майже вдалося залишити суперника без моментів. Але ж і власні не реалізували. Що ж, проаналізуємо свої помилки та не доопрацювання та рухатимемося далі. Адже різниця між першою та другої лігами суттєва. Якщо в нижчому дивізіоні було більше боротьби, то в першій лізі майже всі грають у справжній футбол. Це вже інший рівень, але впевнений, хлопці швидко адаптуються та потішать вболівальників перемогами». Отож, «Агробізнес» у Краматорську зіграв унічию 0:0. Свій наступний матч команда проведе в Волочиську 4 серпня. Цього дня «Агробізнес» зіграє свій дебютний домашній матч проти луцької «Волині», яка в двох стартових поєдинках виграли обидва.

Хмельницьке «Поділля», після перемоги на виїзді над рівненським «Вересом» 1:0, зіграло вдома проти ужгородського «Минаю». І, як після матчу заявив головний тренер хмельничан Віталій Костишин, так грати на рідному стадіоні неприпустимо. «Нам не вистачало агресії, десь навіть і бажання… Будемо розбиратися», - сказав коуч «Поділля», команда якого програла з рахунком 2:0. Свій наступний матч хмельничани проведуть на виїзді 4 серпня проти житомирського «Полісся», яке в двох матчах має по одній перемозі та нічиїй.

Вашій увазі огляд матчу «Поділля» - «Минай»:

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую